Ski Sunne

Ski Sunne

Backar med svängrum, funpark och puckelpist. Ski Sunne är ett av de sydligaste skidområdena i Värmland och är perfekt för några dagar fyllda med mysig skidåkning och kul i snön. Sju olika liftar tar dig upp till härligheterna, där nio olika pister väntar.

1800 meter blå pist

Ski Sunne är ett utmärkt och bekvämt val för barnfamiljer som åker för första gången men även den vane som vill ha en dag i skidbacken. Barn och nybörjare kan träna i de gröna och blå backarna med många bra valmöjligheter och den längsta backen är på 1800 meter. 

Hopp och action i funparken

Du kan också använda din vistelse i Ski Sunne för att få mer kontroll över dina färdigheter, även om du redan är en skicklig åkare. Det finns en skidskola för både alpint och snowboard för alla åldrar. När teknik och balans är sitter, särskilt för de yngsta, lockar Ski Sunne med ännu mer, nämligen den populära funparken och puckelbacken. 

Bara favoriter på menyn

I Ski Sunne står den mysiga atmosfären i centrum, inte minst när dagens utmaningar ska belönas med en god måltid, varm kakao eller bara en kaffe för att värma upp kroppen och fylla på energi. På toppen kan du köpa våfflor och i Dalstugan serveras familjens favoriter, som stenbakad pizza, spagetti, hamburgare, soppa och pannkakor. Det är också möjligt att ta med egen mat och grilla på öppna grillplatser vid barnbackarna. 

Övernattning i eller omkring Ski Sunne

Om du vill bo mitt i backarna och ha nöjet att åka skidor direkt utanför dörren finns det riktigt trevliga vandrarhemsrum vid Ski Sunne. Om du bara tar en kort resa från skidområdet finns en mängd alternativ inom några kilometer med både hotell, stuga, herrgård och camping. Oavsett vad du väljer får du hög komfort, service och underbara omgivningar i naturen.

 

Nej