Spela golf i Värmland

GRUMS

Billeruds Golfklubb - Golfa i fin natur

Välkommen till Billeruds Golfklubb. Golf inklusive greenfee, lunch och en övernattning ingår i paketet. Efter en dag på golfbanan kan du övernatta i ett hotellrum, i en stuga eller kanske i din egen husbil på vår ställplats. Pris från 655 kr per person.

Boka och läs mer

ÅRJÄNG

Hotell Årjäng - Golfa vid Svensbysjön

Denna fina 18-håls park- och skogsbana är känd för sina stora greener. Restaurangen har god mat som du kan njuta av i direkt anslutning till golfbanan om du blir sugen på lunch under rundan.  Pris från 1055 kr per person boende i dubbelrum. Inklusive frukost, två-rätters middag samt greenfee.

Boka och läs mer

EDA

Eda Golfklubb - Golfa vid vilda vackra Noresund

Välkommen att spela golf på en mycket vacker golfbana, på en udde vid sjön Hugn. Ta chansen att spela golf, äta god mat och starta dagen med en stärkande frukost. Övernattning i herrgårdsannex i direkt anslutning till golfbanan, 2-rättersmiddag, frukost, lunch och greenfee. Pris från 1195 kr per person.

Boka och läs mer

EDA

Kristinehamns Golfklubb- Park- och skogsbana med utmanande vattenhinder

Här spelar du på en klassisk bana som ger dig både utmaning och en trevlig golfdag. I detta paket ingår greenfee, en övernattning på Stadshotellet i Kristinehamn inklusive frukost, ett lunchpaket och en 3-rätters middag. Pris från 1255 kr per person.

Boka och läs mer

Nej