Honung från Lövås Gård

Eda, Årjäng 26-27 sept 2020

Intill norska gränsen hittar vi Eda och Årjäng, här har du lika nära till Karlstad som till Norges huvudstad Oslo. Kommunerna har en rik natur och här hittar vi även två av våra aktörer under Smaka-dagarna, Lövås Gård och Åslanda Handelsträdgård. Välkommen till Smaka på Värmland som har 100 mataktörer på 71 platser i hela Värmland.

Lövås Gård

På Lövås Gård hittar du försäljning av olika sorters honung samt våfflor med grädde, nyslungad honung och kaffe.
Producent, café: Lövås Gård, Häljeboda Koppra, Charlottenberg, Tel. 070 666 79 24

Åslanda Handelsträdgård

Åslanda Handelsträdgård har massor av goda produkter, bland annat: Kålrot, vitkål, rödkål, broccoli, blomkål, grönkål, potatis, tomater, slanggurka, västeråsgurka, squash, ägg, honung, perenner, buskar, fruktträd och ljung.
Producent: Åslanda Handelsträdgård, Åslanda, Bråten, Tel. 070 677 25 54

Åk ut på rundresa och smaka på Värmland den 26-27 september! 

Vi måste ta hand om varandra! Alla besökare uppmanas att hålla avstånd. Skulle det vara mycket folk på en plats så njut av naturen och ta en promenad, sitt kvar i bilen om den står säkert eller lägg om rutten, ta ett annat stopp och kom tillbaka senare.

På värmlandskartan hittar du Värmlands alla 100 aktörer av matproducenter, gårdsbutiker, caféer, restauranger och marknadsplatser, som välkomnar dig på hemmaplan (en del står hos varandra). Smaka på Värmland vill synliggöra att det i regionen finns så mycket god mat, duktiga producenter och matkreatörer, trevliga gårdsbutiker och massor av högkvalitativa produkter som har med det dukade bordet att göra. 

Aktörerna har öppet: 
Kl. 10-16 både lördag och söndag.
Restauranger har minimum öppet kl. 12-16 både lördag och söndag. 
Läs mer om Smaka på Värmland.

Honung från Lövås Gård
Photo credit: Smaka på Värmland med Lövås Gård i Eda
Honung från Lövås Gård
Åslanda Handelsträdgård
Photo credit: Smaka på Värmland med Åslanda Handelsträdgård i Årjäng
Åslanda Handelsträdgård
Nej