Utomhuspoolen på Selma Spa

Selma Spa: Sagolikt spa i Sunneskogarna

Vid sundet som knyter samman den mellersta delen av sjön Fryken med den övre finns den perfekta platsen för återhämtning. Selma Spa+ har fått människor att slappna av i mer än 20 år.

Selma Spa i Sunne är ett av Nordens största och mest välkända spahotell. Här bor du i rum med sjöutsikt, äter gott och kan ägna dagarna åt sportaktiviteter eller sköna spaupplevelser.

Den här delen av Värmland är av tradition helt rätt för den som gillar att röra på sig och leva friskt – på vintern i skidspår och backar, på sommaren med skogen och vattnet som givna ingredienser. Och på Selmpa Spa+ är det omsorgen om ”hela människan” som ligger till grund för aktiviteter och behandlingar som varje år lockar över 35 000 gäster.

- Förutom vårt gym där du kan träna på egen hand finns upp till tio ledarledda gruppträningspass på schemat varje dag, säger hotelldirektören Anders Pertun. Vistelsen här sker helt i ditt eget tempo.

- Vi fortsätter att utvecklas i takt med våra gäster, många kommer hit regelbundet, fortsätter Anders Pertun. Samtidigt öppnar vi upp för fler kundgrupper genom att mer medvetet erbjuda färdiga koncept som kombinerar egna aktiviteter, intressanta föreläsningar, behandlingar, god mat och dryck.

Nu kan du alltså komma till Selma Spa för intensiv och lärorik träning, helt i din egen smak. Det anordnas arrangemang för den som vill förbereda sig inför ett Vasalopp eller marathon, den som vill lära sig mer om dans eller yoga eller den som helst tränar på cykel.

För den som hellre lutar sig tillbaka, sticker ned fötterna i ett varmt fotbad och lyxar till det med en behandling går även det utmärkt. På Selma Spa finns erbjudanden som passar alla. Sveriges första och Nordens största spa håller ställningarna i de vackra Sunneskogarna. 

Vinter på Selma Spa
Photo credit: Vinter på Selma Spa
Vinter på Selma Spa
Koppla av och ta hand om både kropp och själ i någon av poolerna
Photo credit: Koppla av och ta hand om både kropp och själ i någon av poolerna
Koppla av och ta hand om både kropp och själ i någon av poolerna
Bo bekvämt på Selma Spa
Photo credit: Bo bekvämt på Selma Spa
Bo bekvämt på Selma Spa
Superior på Selma Spa
Photo credit: Superior på Selma Spa
Superior på Selma Spa
Nej