Rotteros Park, Sunne

Kulturupplevelser

KRISTINEHAMN

Kristinehamns Konstmuseum - Konst och logi vid Vänerns strand

Välkommen till ett museum som ligger precis vid Vänern. Här kan du njuta av konst av bl.a. Bengt Olsson och kanske avnjuta en god lunch eller middag på den italienska restaurangen i samma byggnad. Passa på att boka in en natt på Hotell Marieberg med promenadavstånd från museet, då ingår även entrén. Övernattning inklusive frukost samt entré till Kristinehamns Konstmuseum. Pris från 990 kr för 2 personer.

Boka och läs mer

KRISTINEHAMN

Park Hotell - Med Kristinehamns konst och historia

Välkommen till det lilla personliga frukosthotellet med egen parkering i direkt anslutning till Kristinehamns Stadspark och ett stenkast från Resecentrum. Vid incheckning får du även entrébiljetter till Kristinehamns Konstmuseum och Kristinehamns Historiska museum samt rabatt på italienska restaurang Panncentralen Italienskt möte. Pris från 548 kr per person i dubbelrum.

Boka och läs mer

FORSHAGA

Dömle Herrgård - Herrgårdsdröm med Lars Lerin och Gamla Kraftstationen

Dömle Herrgård erbjuder toppmodernt boende i gammal anrik herrgårdsmiljö, en perfekt plats för avkoppling och njutning. Boka ett kulturpaket med en natt på herrgården, en god herrgårdsmiddag och besök på både Lars Lerins Sandgrund och Deje Gamla Kraftstation, konst och kultur i annorlunda miljö. Pris från 1600 kr per person.

Boka och läs mer

ARVIKA

Scandic Arvika - Upplev kulturskatten Arvika

Arvika är en riktig kulturskatt. Här bor du på Scandic Arvika, äter en god middag, besöker Arvika Fordonsmuseum, Klässbols Linneväveri dit du även får med en rabattvoucher för fin kvalitetsshopping samt ett kulturbesök på Rackstadmuseet. Pris från 920 kr per person.

Boka och läs mer

 

Nej