Valbergsängen Sporthotell konferens

Torsby
Konferera med skidåkning i pausen eller utmana kollegorna i skidskytte? Vid Torsby Skidtunnel & Sportcenter har du aktiva möten och en konferenslokal för 80 personer.
Valbergsängen Sporthotell har tre konferenslokaler, den största med plats för 80 personer.
De är utrustade med datakanon, whiteboard, blädderblock och TV med video/dvd samt trådlös internet.

Konferera där eliten tränar.
På Valbergsängen Sporthotell bor och konfererar du på samma ställe som stora delar av skid- och skidskytteeliten tränar och laddar upp inför tävlingssäsongen.

Här finns lokaler för både den lilla gruppen och den stora företagskonferensen. Upplägget skräddarsys efter era önskemål.

Varva möten med en runda i skidtunneln eller en mountainbiketur. Torsby Skidtunnel och cykelleder finns runt hörnet.
Som teambuilding kan ni även bygga er egen timmerflotte hos Vildmark i Värmland för att sedan glida längs med Klarälven.
INFO
Plats
Arrangör
Valbergsängen Sporthotell
Valbergsvägen 12
685 33 Torsby
info@valbergsangen.se
Namn
Valbergsängen Sporthotell
Adress
Valbergsvägen 12
685 33 Torsby
Kommun: Torsby
Beskrivning
Hotell och vandrarhem vid Torsby Sportcenter med Torsby Ski Tunnel, liten skidbacken och vandringsleder. Hotellet har 32 rum vandrarhemmet 120 bäddar fördelat på flera olika byggnader. Samtliga rum, både hotell och vandrarhem, har tv och trådlöst internet. Restaurang och konferenslokaler på området liksom gym och vallabod.
Vägbeskrivning
Från rondellen vid E45/E16 kör norrut ca 2 km sväng vänster mot flygplats och skidtunnel. Följ därefter skyltar mot Valbergsängen på väg som går söderut parallellt med E45 ca 800 m. Ta höger i korsningen och du är framme.
Tillbaka
Besök hemsida
Aktiviteter
Mountainbike
Restaurang
Längdskidor