Ulvsby herrgård - Konferens

Sunne
Konferera i herrgårdsmiljö och få en njutbar upplevelse i restaurangen som är med i White Guide.
Selma Lagerlöf skrev om gården i romanen Gösta Berlings Saga och Kronolänsman Wahlstrand var förebilden till romanens festglada Länsman Scharling. Att lämna sin vanliga miljö för att äta gott, uppleva intressant konst, slappna av i den vedeldade bastun vid sjön eller bara meditera i gammal herrgårdsmiljö frigör kraft för att tänka stort - och rätt.

Ulvsby Herrgårds atmosfär har fått många konferensgäster att återkomma gång på gång. Här har planer gjorts upp och problem blivit lösta.
I de nyrenoverade mötesrummen med lugn atmosfär och modern teknik kan man ägna sig åt mötets innehåll och sen ta en paus med god mat som serveras i den fina herrgårdsmatsalen med utsikt över Fryken.

Kökets inriktning är kreativt lokalt med svenska, värmländska mjuka sinnliga smaker från gård och hage i mötet med lingonpigg syra och rökig ton från vild skog och sjö. Goda viner från källaren förhöjer smakupplevelsen. Restaurangen är utvald och rekommenderad av White Guide 2016.
Kvällen fortsätter i herrgårdens charmiga salonger med kreativa samtal som kan leda vart som helst - och dit ni vill - och stämningen blir lätt uppsluppen och glad. Nästan som på Länsmans tid.
INFO
Plats
Arrangör
Ulvsby herrgård
Ulvsby herrgård
686 93 Sunne
info@ulvsbyherrgard.se
Namn
Ulvsby herrgård
Adress
LÄNSMANSGÅRDEN
1
686 93 Sunne
Kommun: Sunne
Beskrivning
.
Vägbeskrivning
Europaväg 45, Ulvsby 4 km N Sunne
Tillbaka
Besök hemsida
Aktiviteter
Fryken
Öppet året runt