Selma Spa konferens

Sunne
Behöver ditt företag en nystart? Kom till Selma Spa för att få ny energi, bygga gemenskap och koppla av tillsammans.

 

På Selma Spa är möten så mycket mer än att vistas i fina lokaler och äta god mat.

Behöver ditt företag en nystart? Kom till Selma Spa för att få ny energi, bygga gemenskap och koppla av tillsammans.

Här hittar ni den perfekta balansen mellan puls och njutning. Selma spa har en fullfjädrad konferensanläggning med allt som ni kan önska. Mötesrum, grupprum och festvåning med dansgolv och bar. Behandlingar, varma bad, sköna sängar och god mat. Dessutom erbjuds ni en mångfald av aktiviteter, som hjälper er att hitta fokus, närvaro och samvaro. Allt från äventyr och adrenalinkickar till lugnare teamworkövningar och avkoppling på spa och i naturen.

Ta en titt på Selma spas baspaket för dagkonferens eller helpensionspaket. Eller kontakta dem, så skräddarsyr de ett upplägg som passar just er.

  • Selma Spa har 8 konferensrum och 5 grupprum där största lokalen tar ca 330 personer.
  • Lobbyn erbjuder möjlighet till mässor och event med skrymmande objekt eller dukning för sällskap på upp till 500 personer.

Selma Spa ligger vid sjön Fryken och är en trygg plats för dig att hitta tillbaka till dig själv i, bortom vardagens scheman och måsten. Här går träning och avkoppling hand i hand och du finner alla typer av naturupplevelser runt hörnet. Hitta lugnet i den friska luften, omfamnas av den vackra naturen in på knuten med fantastiska vandringsleder eller utmana dig själv med en tur på en mountainbike. 

Selma Spa är ett av Sveriges första riktiga Spa. 2018 fick Selma spa utmärkelsen som Värmlands första hotell i White Guide som ett av de mest intressanta, spännande och bästa hotellen i Sverige. Det är inte svårt att förstå varför när man så starkt känner det lugn som infinner sig i omgivningen och i filosofin som genomsyras av omsorg och ansvar för både planeten och gästerna. Maten som serveras består av råvaror från lokala producenter och personlig assistans och hjälp erbjuds under träningspassen, för att du ska få din perfekta nystart.

 

INFO
Plats
Arrangör
Selma Spa
Box 500 / Sundsberg
686 28 Sunne
info@selmaspa.se
Namn
Selma Spa
Adress
Sundsbergsvägen 3
686 35 Sunne
Kommun: Sunne
Beskrivning
.
Tillbaka
Besök hemsida
Aktiviteter
Bada
Öppet året runt