Elite Stadshotellet i Karlstad

Karlstad
I vacker miljö och med genuin omtanke skapas förutsättningar för en lyckad konferens mitt i Karlstad med utsikt över Klarälven.
Mitt i centrala Karlstad i vackra och ändamålsenliga lokaler med vår höga servicenivå och med läcker förtäring kan du känna dig lugn med ditt arrangemang och koncentrera dig på mötets innehåll.
På Elite Stadshotell erbjuds fem modernt och utrustade och trevliga konferenslokaler, samt ytterligare tre lokaler i gustaviansk stil som är utmärkta festlokaler.
Genomgående för Elite Stadshotellets lokaler är den höga takhöjden och de stora fönstren som ger härlig rymd och ljus i varje rum där några av lokalerna även har utsikt över Klarälven.
Samtliga lokaler är utrustade med projektor, högtalaranläggning, whiteboard, blädderblock och trådlöst wifi. I lokalen Handelskammaren finns även en storbilds-tv och i två av de andra lokalerna finns mikrofon/mygga samt en upphöjd scen.
Högsta antal plaster för konferens är 250 personer i biosittning och 40 personer i skolsittning. För U-bord 12 personer.
INFO
Plats
Arrangör
Elite Stadshotellet
Kungsgatan 22
651 08 Karlstad
info.karlstad@elite.se
Namn
Elite Stadshotellet
Adress
Kungsgatan
22
652 24 Karlstad
Kommun: Karlstad
Beskrivning
Vackert beläget intill Klarälven i centrala Karlstad.
Tillbaka
Besök hemsida Boka här