Herrgårdskonferens

Herrgårdskonferens

Många av våra herrgårdar har varsamt bevarats och erbjuder idag personliga rum för övernattning, fullt utrustade grupprum och mötesrum och riktigt goda måltider i matsalar som förflyttar er bakåt i tiden eller in i litteraturens värld. Det är spännande att känna historiens vingslag. På dessa gårdar bodde brukspatroner och herrgårdsfröknar. Här arbetade drängar och pigor. Idag möts vi här och tänker framåt.

Hotellkonferens

Hotellkonferens

I Värmland finns många hotell som erbjuder konferensmöjligheter. Både stora och små. Var och en har sin specialitet. Du kan välja enkel konferens på bara några timmar eller längre vistelse med övernattning. Vill du koppla på en aktivitet så finns alla möjligheter.

Spa- och hälsokonferens

Spa- och hälsokonferens

Den svenska spa-kulturen har alltid haft stark förankring i Värmland. Du har säkert hört talas om Selma Spa+ i Sunne som är ett konferenshotell som på sitt egna sätt har utvecklat spa-kulturen. Välbehövliga pauser där huvudet får vila en stund medan kroppen belönas ger energi när mötet fortsätter – senare på kvällen eller de kommande dagarna.

Vildmarkskonferens

Vildmarkskonferens

Ska du konferera i Värmland så finns vildmarken alltid nära. Här bjuds på riktiga överlevnadsäventyr för de som vill eller enklare turer. Allt för dina önskemål.

Konferenslokaler

Konferenslokaler

Välj bland en mängd olika typer av konferenslokaler i hela Värmland. Allt från den lilla konferensen till stora möte och kongresser. Här kan ni få inspiration, motivation och finna företagets affärsnytta.