Upptäck vildmarken från vattnet vid Arvika Kanotcenter

Kanot och kajak på insjö och innanhav

KARLSTAD

Elite Stadshotellet i Karlstad- Paddla mitt i stan

Bo vid Klarälvens glittrande vatten på anrika Elite Stadshotellet och paddla kajak mitt i centrala Karlstad under 4 timmar. Ett fint erbjudande för dig som vill bo mitt i staden men ändå uppleva den fantastiska naturen som du alltid har nära till här. Övernattning med frukost, kajak och flytväst. Pris från 1810 kr per natt.

Boka och läs mer

ÅRJÄNG

Sommarvik Årjäng Camping & Stugor-Bästa barncampingen med kanot 

Nu är det guldläge att boka familjens svemester! Boka en övernattning i stuga eller campingtomt och få en kanotupplevelse på köpet. Det kan du göra  på campingen som i år har blivit utsedd till Sveriges bästa campingplats för barnfamiljer. 

Jubileumspris: 40% rabatt på en övernattning när du bokar online eller via telefon/mail. Ange bokningskod GULD40

Boka och läs mer

EDA

Hotell Charlottenberg- Stressa ner i en kajak

Tänk dig att få glida fram på spegelblankt vatten och känna dig ett med naturen. Du kan känna dig helt säker på den här turen eftersom en erfaren guide följer med och tar dig fram på de bästa vattenvägarna. Övernattning, frukost och fullt utrustad kajak med guide. Pris från 1395 kr per person.

Boka och läs mer

ÅRJÄNG 

Nordmarkens Kanotcenter - Paddla i unikt sjösystem

Här kan du vara ett med naturen och glida fram på vattnet med bara ljudet från djurliv och vattenplasket från årorna. Du kommer att paddla i både Värmland och Dalsland i Nordmarkens fina kanotvatten. I detta 3-dagars kanotpaket ingår allt du behöver för en tur på vattnet och för en enklare övernattning i tält på land. Pris från 995 kr per person.

EDA

Hotell Charlottenberg

Välkommen hem till Hotell Charlottenberg! Här finns allt från enkelrum med bra faciliteter till familjerum med plats för hela familjen men även rum med lite extra för den som vill unna sig. Alla våra rum har Jensens kvalitetssängar.

Just nu 25 % på kajakpaket

Erbjudandet bokas direkt via receptionen info@hotellcharlottenberg.se eller tel 0571-781 400Erbjudandet gäller bokningar under maj, Ej avbokningsbart och måste förbetalas. Uppge kod  ”värmester” för att få rabatt.

ARVIKA

Arvika Kanot- & Turistcenter - Paddla i Glaskogens Naturreservat

Glaskogens Naturreservat med sina milsvida skogar och klara sjöar är den bästa platsen för dig som vill vara ute i naturen. Här finns 80-talet sjöar med goda möjligheter för fiske och paddling. Turen beräknas ta 7 dagar och hur du vill sova väljer du själv; i tält, under bar himmel, i vindskydd eller i en stuga. Goda instruktioner inför paddlingen ges av den kunniga personalen på Arvika Kanot- & Turistcenter innan du ger dig av på ditt äventyr.  Pris från 1418 kr per person.

Boka och läs mer

ARVIKA

Arvika Kanot- & Turistcenter- Kanotturen Fåfängan

Den här 3-dagars kanotturen är en vacker tur som skiftar mellan sjö och älv i det värmländska landskapet. På paddlingsturen finns goda chanser att se bäver. Turen klassas som lätt och är bra anpassad för nybörjare och familjer. Hur du vill sova väljer du själv; i tält, under bar himmel, i vindskydd eller i en stuga.  Goda instruktioner inför paddlingen ges av den kunniga personalen på Arvika Kanot- & Turistcenter innan du ger dig av på ditt äventyr. Pris från 1243 kr per person.

Boka och läs mer

ARVIKA

Guesthouse Eleven- Paddla på Glafsfjorden och koppla av i en gammal skola med hotellyx

Välkommen att paddla i natursköna Arvika. Här finns en mycket fin dagstur för hela familjen. Du paddlar i Glafsfjorden runt naturreservatet Bergs Klätt och får med lunchpaket. Mat ute smakar alltid som allra bäst! En lätt tur som lämpar sig för ovana paddlare och familjer med barn. Pris från 1695 per person.

Boka och läs mer

 

Nej