Julstämning i Värmland

I år blir jul, nyår och vintern annorlunda för oss alla med anledning av pandemin och vi ber er att visa ansvar och följa allmänna råd och riktlinjer. Visa varandra hänsyn, håll avstånd och stanna självklart hemma om du har symptom. Hoppas att alla ändå får uppleva lite jul-, nyårs-, och vinterstämning och vi reserverar oss för att erbjudanden och aktiviteter kan ställas in eller skjutas upp, ibland med kort varsel. Vi gör vårt bästa för att hålla webbplatsen så uppdaterad som möjligt, men med reservation för ändringar. Om du har frågor om ett specifikt arrangemang hänvisar vi till respektive arrangör.

Adventsöppet hos Mimmi Design

Adventsöppet i atelje och butik 28 november kl 10-13, 5 december kl 10-15, 12 december kl 10-15, 19 december kl 10-15 hos Mimmi Design. Du kan även boka in egentid!

Läs mer

Julfrukost på Elite Stadshotellet

I år serveras inget julbord på Elite Stadshotellet, istället dukas det upp med en stämningsfull julfrukost. Den vanliga frukostbuffén har kryddats med bland annat julskinka, extra sorters sill, lax, risgrynsgröt och pepparkakor. Allt serverat i en stor matsal så ingen trängsel och ingen förbokning. Gäller från lördag 28 november och alla dagar fram till jul. 

Läs mer

Jul på Ölme Prästgård

Njut av en väl utvald julmeny serveras på Ölme Prästgård fredagen den 20:e november t.om. söndagen den 20:e december och inkluderar glögg och kaffe. den klassiska julmaten serveras direkt vid bordet. Vi kommer att erbjuda en väl utvald julmeny med samma ingredienser som tidigare år.

Läs mer

Julbord på Bofors Hotell

Julborden på Bofors Hotel - Något att se fram emot.
En långsittning som börjar med glögg i salongerna. Och när lugnet infunnit sig står klassikerna uppradade, många med en fräsch tvist. 

Läs mer

Julbutiken Lev Vackert

För 10:e året kommer julens butik till Lev Vackert. Julen står för dörren och det bästa är att njuta av den länge. Butiken är fylld med garanterat julstämning. 

Så välkommen jul och välkommen att känna julstämning på Lev Vackert butiken.

Läs mer

Adventsfika på Mormors Glasscafé

Njut av julstämning och en trevlig stund på Mormors GlassCafé i Lysvik - öppet med glass och juligt fika alla adventshelgerna. Adventshelgerna lördagar och söndagar öppet 12-16. Här hittar du även Mormorsdiverseaffär med många fina julklappstips!

Läs mer

Julutställning på Arvika konsthantverk

Nu är det jul i Arvika Konsthantverks butik. Arvika Konsthantverk är Sveriges äldsta specialaffär för lokalt konsthantverk och har anor från 1922. Nu är det dags för den sedvanliga julutställningen med mycket fina alster av de lokala konsthantverkarna.

Läs mer

Julmarknad på Gräsmarks hembygdsgård

Välkommen till Gräsmarks hembygdsgård där du kan du besöka en traditionell julmarknad. Försäljning av prydnadsföremål, dörrkransar, lokalt mathantverk och mycket mer - och tomten kommer på besök!

Läs mer

Julmarknad på Kollsberg

En av Värmlands mysigaste och mest stämningsfulla julmarknader på hembygdsgården Kollsberg, Torsby.

Läs mer

Julmarknad Sundsbergs Gård

Välkommen till en mysig julmarknad på Sundsbergs Gård som har öppet 28 november till 13 december (onsdag - söndag kl. 11-16) med vacker hemslöjd, fina hantverk, tomtar, ötsaker och den ljuvliga doften av glögg. 

Läs mer

Julbord på Sahlströmsgården

Sahlströmsgården serverar två olika julbord, ett traditionellt med alla klassiska tillbehör som hör julen till och ett mindre julbord. Det mindre julbordet passar utmärkt för dig som vill spara dig ända fram till julafton men ändå få ta del av julens smaker. Varje sällskap bjuds upp av en servitris när det är dags att hämta mat för att undvika trängsel och vid varje bord får max 8 personer sitta tillsammans. 

Läs mer

Julbord på Ulvsby Herrgård

På Ulvsby Herrgård i Sunne kan du uppleva en riktig herrgårdsjul. Här serveras ett klassiskt julbord i sju delar med sittning och maten serveras på tallrik. Njut av olika delikatesser och klassiska julsmaker i trygg miljö.

Läs mer

Fira jul och nyår på Selma Spa

Den 23-26:e december kan du fira jul på Selma Spa i Sunne. Med deras julpaket slipper du all julstress och kan koppla av med fantastisk mat och njuta i relaxavdelningen. Selma Spa erbjuder även ett nyårspaket med nyårssupé och champange. Ett trevligt sätt att fira jul eller nyår på för dig som vill komma iväg en stund.

Läs mer 

Julbord på Frykens Pärla

På Frykens Pärla kan du äta hemlagad julmat med utsikt över Fryken. Årets julbord serveras på 3 tallrikar blandat med kalla och varma rätter och avslutas med ris á la malta. Alla rätter servera till bords.

Läs mer

Nej