Julmarknad vid Skutboudden, Brunskog

Julmarknader i Värmland 2019

Jul på Mårbacka 31 oktober - 3 november

Jul på Mårbacka är en av Sveriges mest uppskattade julmässor. Strosa omkring i Selma Lagerlöfs historiska omgivningar och handla direkt av landets duktigaste slöjdare där skaparglädje och kvalitet är ledorden. Besök matboden som är fyll av alla sorters julmat och både stor och liten kan prova att tillverka sina egna polkagrisar. Passa även på att ta en guidad tur i Selmas välbevarade hem.

Läs mer

Julmarknad på Ransäter 16 november

Strosa bland marknadsstång som erbjuder konsthantverkt och lokala livsmedel, aktiviteter för familjen och en stämningsfull traditionell julmarknad.

Läs mer

Julmarknad på Skutboudden 23-24 november

Arrangörerna till hembygdsveckan Gammelvala sommartid håller även julmarknad på Brunskogs hembygdsgård. Upplev en traditionell julmarknad med allt som hör julen till.

Läs mer

Julmarknad på Alsters Herrgård 30 november - 1 december

Första advent kan du besöka Alsters Herrgårds julmarknad med mysig stämning, värmländskt hantverkt, närproducerad mat och ett traditionellt evenemang som fyller herrgården med aktiviteter hela helgen.

Läs mer

Julmarknad i Mariebergsskogen 7-8 december

Kom och besök en traditionell julmarknad i Karlstads stadspark Mariebergsskogen. Två dagar när parken fylls av utställare med julmat och hantverk av hög kvalitet och måmnga aktiviteter för hela familjen.

Läs mer

Gustafsviks Julmarknad 14 december

Julmarknaden på Gustafsvik utanför Kristinehamn har massor av värmländsk slöjd, mat och konsthantverk - fylld av härlig julstämning i herrgårdsmiljö.

Nej