Wiksfors Bruk

Långserud
Här hittar du öppettiderna för alla verksamheter i bruket! Wiksfors Bruk är ett levande besöks- och företagsområde med tillverkning och försäljning.

Wiksfors Bruk är ett populärt besöksmål med flera olika biútiker och verksamheter. På Wiksfors Bruks webb hittar du all öppettider för alla härliga besöksmål!
Du kan också gå in respektive butik, café etc för att se öppettiderna.

Balder Design. Butiken och webbhandel med de noga utvalda produkter med själ, historia och kvalité. Butiken speglar intresset för inredning med unika detaljer och god design, allt från slitna möbler i behov av lite omsorg till vackert porslin. Söker du något unikt till ditt hem, att ge bort eller det perfekta föremålet till ditt hem, gör ett besök på Balder Design! Se och läs mer här. 

Bruket Interiör. Här finna allt du kan önska till ditt hem, från textilier, ljusstakar, rustika skärbräden till möbler. Se utbudet och öppettider här.

Träskulptör Lotta Boholm Wall. Lotta är en av hyresgästerna på Wiksfors Bruk. I sin verkstadslokal bedriver hon sin konstnärlig verksamhet även med workshops under sommaren. Det är här skulpturerna växer fram, först på ritbordet sedan ur de stora trästockarna. Det unika med konsten på Wiksfors Bruk kommer framförallt bli två stycken 15 meters snidade pålar som kommer tillverkas av Lotta under 2019- 2021. Den ena ska vara en hyllning till pigans liv och den andra till drängens liv. Läs mer på webben.

Wedbränt - vedugnslagad mat. Njut av god pizza på Wiksfors Bruk. Pizzan lagas i vedeldad ugn! Pizzabagarna Jonas och Thomas har testat ugnen några lördagar. Vill du pröva den goda pizzan? Håll koll på när de öppnar för take away nästa gång på Facebook Wiksfors Bruk  och "wedbrant" på Instagram. 

Wiksforsmagazinet. Serverar de godaste våfflorna både matiga och söta. Här finns också butik med kläder och inredning. Stora rymliga lokaler och sittplatser ute. Läs mer här och se öppettider.

Wiksfors Bruksbutik. Butiken som säljer, med extra stolthet över det som är lokalt, hantverk från Värmland samt lokalproducerade skafferivaror och fryst kött från Öxnevåls gård. Läs mer om utbud och öppettider här på deras Instagram 

Fler verksamheter som etablerat sig på området är bland annat snickeri och teknisk verkstad. Är du en entreprenör som behöver lokal/lokaler kontakta Wiksfors Bruk

Öppettider
INFO
Plats
Se länkar när företagen, affär och Wedbränt har öppet.
Arrangör
Wiksfors Bruk
661 96 Långserud
Namn
Wiksfors Bruk
Adress
Viksfors
661 96 Långserud
Kommun: Säffle
Tillbaka
Besök hemsida
Hus & kulturmiljöer
Industri & tillverkning