Vandra i Barnens Gränsland – i centrala Säffle

Säffle
Vandra runt Karlsborgsåsen när du vill! Vet du varför man inte får elda på berg? Hur ser en kantarell ut? Och vad äter egentligen älgen, kottar?
Ta med hela familjen och gå på spännande vandring. Längs vandringslederna kommer du att hitta kluriga frågor, lek-, lärande-, pyssel & knåp- skyltar. Vem har ätit på kotten? Vilken fisk blir störst? Och vad äter egentligen älgen, kottar? Start vid Säffle gästhamn, mellan förrådet och receptionen/kiosken.

Du går upp på den vackra Karlsborgsåsen och runt om på gångstigarna. Leden passar för barn från tre år och uppåt, den är cirka 1 km lång. Se upp! Leden avslutas vid trafikerad väg nära gästhamnen. Psst! Ett tips - om du är fikasugen finns det under sommaren ett litet café i gästhamnen. Här kan du också spela Minigolf!
Här hittar du turen som du också kan skriva ut http://www.destinationsaffle.se/sv/upptack/vandra-i-saffle

På Barnens Gränsland finns det en länk till alla svar på frågorna om du är nyfiken på vem det egentligen är som ätit på kotten! Välkommen till en rolig och lärande vandring i Barnens Gränsland! Här är länken http://www.barnensgransland.se/?page_id=188
INFO
Plats
Öppettider
Namn
Säffle Gästhamn
Adress
Säffle gästhamn
661 80 Säffle
Kommun: Säffle
Beskrivning
Besöksadress till Säffle gästhamn: Hålvägen 1, 661 30 Säffle. Av 58 hamnar fick endast fyra hamnar betyget utmärkt och bäst resultat av alla fick Säffle gästhamn! Enkätundersökning som utförts på uppdrag av Svenska kryssarklubben Västkustkretsen.
Vägbeskrivning
Hålvägen 1
Året om. Vintertid underhålls inte vandringsleden.
Tillbaka
Besök hemsida
Barn
Barnens Gränsland
Vandra
Vandringsled