Sun Dance Ranch - vinteraktiviteter

Ekshärad
Upplev en härlig vinter med massor av aktiviteter hos Sun Dance Ranch.
Ranchen på vintern

Även på vintern är det underbart på Sun Dance Ranch. Ibland kan det frysa till ca -30 grader C på vintern. Men generellt är det inte så kallt (-10/-20 C). Solen skiner ofta och på grund av detta och att det inte blåser så mycket på dagen känns det inte så kallt. Speciellt när du är aktiv blir du inte så snabbt kall.

Det finns massor av aktiviteter att göra och det svenska vinterlandskapet är så vackert! Tänk på att även om solen går upp ca. kl. 9.00 och ner kring kl. 15.00 under de kortaste dagarna på vintern (runt 21:a december) så är det inte mörkt alls under sommaren (runt 21:a juni).

För det mesta finns det snö från mitten eller slutet av december till början eller mitten av mars. Men som ni vet, ingenting förändras så mycket som vädret. Vi vågar inte göra några specifika förutsägelser eller garantera snö.
Vinteraktiviteter

På vintern har vi gott om aktiviteter som ridning i snön, snowboard bakom häst och slädturer. Vi kan också boka aktiviteter med kollegor såsom snöskotersafari eller huskyslädturer. Det är även möjligt att åka slalom, längdskidor eller skridskor här i Ekshärad, även på kvällarna.
INFO
Plats
Arrangör
Sun Dance Ranch
Yggenäs Björkhaga
683 62 Ekshärad
info@sundanceranch.eu
056340122
Namn
Sun Dance Ranch i Ekshärad
Adress
931
683 62 Ekshärad
Kommun: Hagfors
Beskrivning
Sun Dance Ranch ligger vackert beläget längs Klarälvens strand strax utanför Ekshärad i Yggenäs.
Vägbeskrivning
Om du kommer körandes norrut på väg 62; sväng höger direkt efter kyrkan i Ekshärad och åk över Klarälven. Lite längre fram delar vägen på sig, sväng höger. (Du är nu på väg 931 på östra sidan Klarälven.) När du passerat skylten med "Yggenäs", ta första till höger. Ranchen ligger i slutet av grusvägen. Från kyrkan är det fem kilometer till Sun Dance Ranch. Från Hagfors/Edebäck/Bergsäng: ta första vägen till vänster efter skylten "Yggenäs". Ranchen ligger vid slutet av grusvägen.
Tillbaka
Vinteraktiviteter
Häst & vagn
Rida
Vinter