Sun Dance Ranch - Fyrhjulingstur

Ekshärad
Prova på en fyrhjulingstur i den vackra Värmländska naturen.
På ranchen har vi två fyrhjulingar som vi använder mycket i arbetet varje dag. Alla ser oss köra på den lilla fyrhjulingen och då blir många människor sugna att ge det ett försök på egen hand. Därför har vi organiserat en liten fyrhjulingstur. Först får du instruktioner och lektioner på ridbanan eller på ett öppet fält. Du måste provköra lite, göra en slalom, köra över en bro, backa och gör en /nöd/inbromsning.

Om allt går bra kan du åka med guiden på en 5 km runda längs floden, över ängar och genom skogen. Detta kan göras från 16 år och uppåt. För de unga, har vi också en 125cc minicrossmotorcykel. De får också några lektioner på ridbanan och kan följa med på samma tur som fyrhjulingarna.

Fyrhjulingstur i bergen
Om den lilla fyrhjulingsturen gav dig mersmak och om du vill åka med på en riktigt spännande bergstur med många stigningar och bäckar/åar, är det möjligt att boka en längre privat rundtur med en av våra guider. Detta är verkligen en häftig upplevelse! Det är möjligt att ta en passagerare med dig eller så kan någon åka med på guidens fyrhjuling. Om det finns fler personer som också vill köra kan ni vara två på varje fyrhjuling och byta förare halvvägs utefter turen.

Obs : Du behöver ett körkort för att få köra fyrhjuling under denna tur!
INFO
Plats
Arrangör
Sun Dance Ranch
Yggenäs Björkhaga
683 62 Ekshärad
info@sundanceranch.eu
Namn
Sun Dance Ranch i Ekshärad
Adress
931
683 62 Ekshärad
Kommun: Hagfors
Beskrivning
Sun Dance Ranch ligger vackert beläget längs Klarälvens strand strax utanför Ekshärad i Yggenäs.
Vägbeskrivning
Om du kommer körandes norrut på väg 62; sväng höger direkt efter kyrkan i Ekshärad och åk över Klarälven. Lite längre fram delar vägen på sig, sväng höger. (Du är nu på väg 931 på östra sidan Klarälven.) När du passerat skylten med "Yggenäs", ta första till höger. Ranchen ligger i slutet av grusvägen. Från kyrkan är det fem kilometer till Sun Dance Ranch. Från Hagfors/Edebäck/Bergsäng: ta första vägen till vänster efter skylten "Yggenäs". Ranchen ligger vid slutet av grusvägen.
Tillbaka
Besök hemsida
Aktiviteter
Guide
Hyra
Motor

Priser

Pristyp: Mini & medium för barn
Pris: 195 kr
Beskrivning:
För barn upp till 15 år, 20 minuter
Pristyp: Kort fyrhjulingstur på privat mark
Pris: 395 kr
Beskrivning:
1 person/fyrhjuling. Du kör ca en halvtimme inkl. lektion och en 5 kilometersslinga.
Pristyp: Lång fyrhjulingstur i bergen
Pris: 1890 kr
Beskrivning:
1-2 personer/fyrhjuling. Extra person med guide 750 SEK Du kör ca 2-2 1/2 timme inkl. lektionen i hagen samt en 5 kilometersslinga.