Paddla kajak med Nordic Eco Tours

Säffle
Det naturliga sättet för människor har alltid varit att resa på vattnet. Dela upplevelsen i en kajak med oss - Nordic Eco Tours
Det naturliga sättet för människor har alltid varit att resa på vattnet. Dela upplevelsen med oss på en kajak på sommaren och åk skridskor på vintern. Sverige har 96 000 sjöar, mer än 200 000 km kustlinje och massor av vattensystem som väntar på oss. Följ med oss i eller på vatten - från salta klippor på västkusten till de stora sjöarna Vänern och Vättern. Vi stärker erfarenheten och lär dig om natur och kultur i de mest mångsidiga miljöerna under alla årstider. Vi fångar ögonblicket!

I vårt vattenrika land finner vi tystnad och lugn som gör alla våra sinnen aktiverade. Vi går ut på aktiviteter där kropp och själ möts. Från kajakens horisont och vid lägerelden upplever vi tillsammans naturen. Den gemensamma aktiviteten i paddlingen, upprättandet av läger och matlagning bygger kamratskapet i gruppen. Paddlingen skänker harmoni och balans för såväl fysiskt som mentalt välbefinnande. Vi bygger upplevelsen tillsammans med er, turer i olika vatten efter era önskemål angående plats och gruppstorlek. All utrustning och måltider är inkluderade i upplevelsen.
För mer information se vår webb och följ oss gärna på Facebook.
Öppettider
INFO
Plats
Bokning
Namn
Säffle kommun
Adress
Kanaltorget 1
661 30 Säffle
Kommun: Säffle
Beskrivning
Säffle kommuns Stadshus ligger vid Kanaltorget, centalt belägt i Säffle.
Vägbeskrivning
Avfart mot centrum från E45 vid Billerudsgatan, sväng vänster på Västra Storgatan
Tillbaka
Besök hemsida
Kajak
Vänern
Skärgård
Guide
Grupper