Nordic Husbilar

Kristinehamn
Här i hjärtat av Värmland, Kristinehamn vid vackra Vänerns kust tillverkar Nordic Husbilar handbyggda husbilar för året-runt-bruk till privatpersoner och specialbilar till företag och myndigheter.
Här finns tillverkning på plats, tillbehörsbutik och utställning. Deras filosofi har alltid varit att man ska kunna utnyttja sin husbil hela året. Av det skälet har chassi, kaross och inredning på alla modeller anpassats till den nordiska vargavintern. De har tillverkat husbilar sedan 1990 och under åren byggt upp en gedigen erfarenhet. Tillverkningsmetoder med äkta träslag och rejäl isolering för att åstadkomma en komfortabel vinterhusbil har gjort att bilarna är bland marknadens tystaste – både under körning och uppställning.

De senaste åren har de investerat kraftigt i design och komfort och även i nya maskiner – en förutsättning för att kunna hålla hög kvalitet och hela tiden utvecklas. Du är välkommen att besöka fabriken i Kristinehamn för att se hela tillverkningsprocessen och alla våra husbilsmodeller.
Just för att de styr hela tillverkningsprocessen får de även förtroendet att bygga olika specialmodeller. Under åren har de bl.a. tillverkat ett stort antal Polishusbilar som är helt anpassade till deras önskemål. Man har även byggt såväl rullande företagsbilar, sjukvårdsbilar och andra institutionsbilar. Allt detta har gett en kunskap som används när de bygger din husbil – som just du vill ha den. Kundens önskemål står ju alltid i centrum.

Utöver all nytillverkning finns även begagnade husbilar och husvagnar till försäljning så även om du inte ska ha något helt nytt är det väl värt ett besök att ta sig hit!
Öppettider
INFO
Plats
Måndag - Torsdag 10-17
Fredag 10-16
Lördag 11-15
Söndag stängt
Boka tid för visning när vi håller stängd butik, kontakt person Stefan telefon: 0550-818 08
Arrangör
Nordic Husbilar AB
Hantverkargatan 10
681 42 Kristinehamn
info@nordic-husbilar.se
Namn
Nordic Husbilar
Adress
Hantverkargatan 10
681 42 Kristinehamn
Kommun: Kristinehamn
Nordic Husbilar
Tillbaka
Besök hemsida
Detaljhandel
Husbilar & husvagnar