Kanot- och kajakuthyrning, Sandvikengården

Brunskog
Sandvikengården erbjuder kanotäventyr för 1-10 dagar för dig som söker en oförglömlig naturupplevelse på västra Värmlands glittrande vatten.
Sandvikengården är västra Värmlands äldsta kanotcentral vid sjön Värmeln, ca 18 km öster om Arvika. Du kan välja mellan turer på olika leder (1-10 dagar) som är passande för familjer och den mer äventyrliga kanotturen. Kanotcentralen har 40 canadensare och några kajaker samt tillhörande utrustning, som kanotvagnar, stormkök, kartor och färdbeskrivningar m m. Transport ordnas.

På Sandvikengården finns också rum och stugor att hyra, möjlighet att ställa upp husvagn/husbil eller tält, bad, servering, kiosk, kyrka, dusch och bastu.
Öppettider
INFO
Plats
Öppet från 1 maj - 30 september.
Namn
Sandvikengården
Adress
Sandviken
671 94 Brunskog
Kommun: Arvika
Sandvikengården
Beskrivning
Sandvikengården i Edane är lägergård, vandrarhem och kanotcentral. Ligger fantastiskt fint vid sjön Värmeln, ca 18 km öster om Arvika.
Vägbeskrivning
På vägen från Edane till Brunskog skyltat till höger.
Handikappinformation:
RWC finns i anslutning till serveringen men inga rum har handikappstoalett. Några av rummen har förhöjd toalettstol. 1 rum har bred dörr och samlingslokalen i kyrkan har en hörslinga. Vissa rum och serveringen är tillgängliga med rullstol.
  • Anpassad toalett
  • Hörslinga
Tillbaka
Besök hemsida Boka här
Aktiviteter
Äventyr
Familj
Kajak
Kanot
Natur
Sport & motion

Priser

Pristyp: Kanot / Kajak per dag
Pris: 300 kr
Beskrivning:
Kanotpaketet innhåller kanot, paddlar, flytväst, presenning, rep, spade och en sopsäck. För veckopriser och paket se hemsidan.