Isunne - aktivitetsföretag

Rottneros
Aktivitetsföretag som erbjuder det extra och unika.
Isunne är aktivitetsföretaget som erbjuder det extra och det unika.

Gjuta i betong:
Skapa dina egna konstverk till trädgården, terrassen eller vardagsrummet, det är endast fantasin som sätter gränser. Passar utmärkt som en för- eller eftermiddagsaktivitet för familjen, gruppen och den kreative.

Tomatprovning:
Upplev äkta tomatkärlek! Tomater är nyttiga och finns i många olika sorter och varianter. I det prunkande växthuset testas mellan 10- 15 sorter, alla i olika former, färger och storlek. Aktiviteten uppskattas av alla, även som en förenade uppsamling för konferensgänget.

Köksträdgård:
Man behöver inte vara trädgårdstokig för att gilla den här övningen. Man får introduktion, fakta, goda råd och inspiration till egna projekt. Aktiviteten uppskattad även som grupp och temabuildande aktivitet.

Fiske:
Njut av den vackra och rofyllda miljön i Värmlands djupa skogar i Rottneros strax söder om Sunne. Man fiskar öring med fluga. Avsluta med bastu och middag. Kan för konferens kombineras med andra aktiviteteter.

Skogsvandring:
En skogsvandring är en utmärkt form av motion, men den här dagen är inget för nybörjare. En guidad heldagsvandring i skogen är en populär aktivitet för företag där deltagarna förutom att bli bättre sammansvetsade, lär känna sig själv och andra och få energi och kraft för kommande arbetsdagar.

Skogspromenad:
En vandring är en upplevelse i tio dimensioner! Förutom de tre rent rumsliga dimensionerna och tiden ger den upplevelser av naturen genom alla dina sinnen. Du är själv en del av naturen. Passar utmärkt som en för- eller eftermiddagsaktivitet för familjen eller gruppen.

Kulturtransport:
Ni hämtas vid ert boende och åker till Mårbacka där ni får två timmar att besöka minnesgården och trädgården. Därefter åker man in till Sunne för en timmes egna aktiviteter innan avfärd till Rottneros Park för två timmar och sedan tillbaka till ert boende.
INFO
Plats
Arrangör
Isunne - aktivitetsföretag
Bråstorp 63
686 94 Sunne
info@isunne.se
Namn
Isunne - aktivitetsföretag
Adress
BRÅSSTORP
63
686 94 Rottneros
Kommun: Sunne
Beskrivning
.
Tillbaka
Besök hemsida
Familj
Guide
Öppet året runt
Vandra