Frisbeegolf

Torsby
Testa Torsbys Frisbeegolfpark med nio hål. Du kan hyra discar i skidtunnelns reception.
Frisbee golf, eller discgolf som det också kallas, är en sport som alla kan spela. Det gäller bara att träffa korgen med så få kast som möjligt.

Frisbeegolfparken ligger alldeles intill Torsby Skidtunnel & Sportcenter. Du kan hyra en disc i skidrunnelns reception eller köpa en i skidshopen.

I området finner du även ett utomhus gym, motionsspår och cykelleder. Dessutom förstås Torsby Skidtunnel där du kan åka skidor nästan året om.
INFO
Plats
Arrangör
Torsby Skidtunnel och Sportcenter
Vasserudsvägen 11
685 93 Torsby
info@skidtunnel.se
Namn
Torsby Skidtunnel & Sportcenter
Adress
Vasserudsvägen 11
685 93 Torsby
Kommun: Torsby
Beskrivning
Torsby Skidtunnel & Sportcenter är ett område som utgår från friluftsområdet Valberget, endast några kilometer från Torsby centrum. Där finns Torsby Skidtunnel, gym, vandringsleder, skidspår och utegym med mera.
Vägbeskrivning
Torsby Skidtunnel & Sportcenter. Från Torsby E45 norrut ca 3 km. Skyltat Skidtunnel.
Handikappinformation:
För synskadade: Entrén till skidtunneln har automatiska sidogående dörrar. Man kommer först in i en yttre entréhall varifrån man når Sporthotellet som också finns här. Här finns också trappa och hiss till övre plan där det finns träningscenter och kiropraktor. Skidtunnelns reception är till höger innanför entrédörrarna. Ingången till själva skidtunneln är rakt fram, snett till vänster en bit in i entréhallen. Innanför grindarna finns en liten plats med bord och stolar, samt toaletter. Härifrån tar man sig vidare ner till själva skidspåren i skidtunneln. Rakt fram, snett till höger en bit in i entréhallen finns skidshop med skiduthyrning.
  • Anpassad toalett
  • Hiss
  • Ramp
Tillbaka
Besök hemsida
Aktiviteter
Barn
Golf
Sport & motion