Backwater Outdoor - kajaker

Strandvallen Häljeboda
Att paddla kajak är ett fantastiskt sätt att uppleva naturen. Du färdas tyst och stilla och har chansen att se vilda djur på nära håll.
Vi finns i Häljeboda, norr om Charlottenberg i Eda kommun. Hos oss kan du hyra såväl enmans- som tvåmanskajaker och ge dig ut på upptäcktsfärd. Några av våra hyrkajaker är vikbara, så de kan lätt transporteras i bakluckan på en bil. Behöver du hjälp med transporter kan vi ordna det och vi hjälper dig med kartor och turförslag. All paddling sker på lugna vatten i mycket stabila kajaker. Boka alltid i förväg för säkerhets skull, även för dagsutflykter på egen hand, för att säkerställa att det finns folk och utrustning på plats. Det behöver inte vara långt i förväg, oftast går det bra med kort varsel. Vi har även försäljning av nya och begagnade kajaker. Se hemsidan för mer information, priser och inplanerade turer.
INFO
Plats
Arrangör
Backwater Outdoor Experiences
Strandvallen, Häljeboda
673 92 Charlottenberg
hello@backwater.se
Namn
Strandvallen Häljeboda
Adress
Häljeboda
Kommun: Eda
Beskrivning
Badplats med kiosk och fotbollsplan, grillplats och vindskydd.
Vägbeskrivning
Från riksväg 61 i Eda Glasbruk. Kör österut mot Håvilsrud ca. 10 km. Sväng vänster där det står Håvilsrud 5 på en liten gulröd skylt, vid en röd busskur. Strandvallen ligger efter fotbollsplanen på höger sida.
Tillbaka
Besök hemsida
Kajak
Vattenaktiviteter
Kanot
Kanotuthyrning