8
jun

Seffle City Motor Challenge - En motorfest i centrala Säffle 8:e juni

Säffle
Spännande motortävling i centrala Säffle
Välkommen till en motorfest i centrala Säffle; Seffle City Motor Challenge, en motortävling i centrala Säffle där du får delta med din standardbil! Under dagen kommer det dessutom arrangeras en mängd olika kringarrangemang och det är en mycket publikvänlig sträcka med flertalet iordningställda publikområden. Kringarrangemang passar alla åldrar och arrangören planerar för att det ska bli en fest för hela familjen, en fest som dessutom fortsätter hela kvällen.
Direkt efter standardbilstävlingen kommer samma sträcka i centrum dessutom vara sista och avslutande specialsträckan i rally-tävlingen Lars Erik Torph Memorial där ca 200 rallybilar från hela Sverige beräknas delta. Rally-tävlingen ingår som en deltävling i Svenska Rallycupen, Förbundsmästerskapet samt 1300-cupen. Det är i år 30 år sedan den internationellt meriterade säffleföraren Lars-Erik tragiskt förolyckades i samband med en olycka i Monte-Carlo-rallyt.Rallytävlingen Lars-Erik Torph Memorial har arrangerats regelbundet av Säffle Motorclub för att hedra hans minne, ända sedan hans bortgång 1989. År 2019 blir det något utöver det vanliga! Denna tävling innefattar ett antal specialsträckor strategiskt utspridda runt om i Säffle kommun och sista och avslutande specialsträckan blir alltså samma sträcka som Seffle City Motor Challenge. En specialsträcka mitt i centrala Säffle!
Seffle City Motor Challenge 2019 arrangeras av Säffle Motor Club i nära sammarbete med Säffle Kommun och initiativtagaren Björn Richter.


Mer information hittar ni på hemsidan: www.sefflecitymotorchallenge.se
INFO
Plats
Namn
Säffle centrum
Adress
Östra Storgatan
2A
661 42 Säffle
Kommun: Säffle
Beskrivning
Välkommen till Säffle centrum!
Tillbaka
Besök hemsida
Sport & motion
Motor

Tillfällen

2019-06-08