26
jun

Gustaf & Viktor Norén

Karlstad
Gustaf och Viktor Norén, med förflutet i Mando Diao, Sugarplum fairy och State of Sound, åker återigen på turné med Floda spelmän.
Med folkmusiken som grund gav sig bröderna Gustaf och Viktor Norén i fjol ut på en omfattande turné som passerade såväl folkparker som visfestivaler. Som sällskap hade de spelmän från de skogsbeklädda landskapen i Dalarna, närmare bestämt Dala-Floda. Turnén visade sig vara ett framgångsrecept, både för bröderna som trivdes lika väl på scen som publiken gjorde från åskådarplats.

Den blodade tand som fjolårets förde med sig gjorde att Gustaf och Viktor Norén beslutade sig för att ge sig ut på vägarna även 2020, även denna gång med både fötterna stadigt planterade i den folkmusik de har med sig sedan barnsben och med sällskap av spelmän från Dala-Floda.

Dörrarna öppnar: 19:00
Konserten börjar: 19:30
INFO
Plats
Arrangör
Jubel
Namn
Alsters herrgård
Adress
Alsters Herrgårdsväg 3
656 39 Karlstad
Kommun: Karlstad
Per Eriksson
Beskrivning
Alsters herrgård, Gustaf Frödings minnesgård, är en 1700-talsherrgård i vacker naturmiljö med utsikt över Vänern. Herrgården ligger 8 kilometer öster om Karlstad.
Vägbeskrivning
Från Karlstad: tag E18 mot Stockholm ca 8 km och följ sen brunvit skyltning Alsters herrgård. Stadsbuss: Grön Linje 2 mot Mjölnartorpet. Länsbuss: Linje 501 mot Skattkärr, Väse.
Tillbaka
Boka här
Musik

Priser

Pristyp: Vuxen
Pris: 395 kr
Beskrivning:
Ståplats eller egen stol.

Tillfällen

2020-06-26 19:30