Treehouse på Sandvikengården

Brunskog
Bo uppe bland träden i en mysig stuga på Sandvikengården alldeles vid sjön Värmeln nära Arvika. Här bor du i en fantastisk miljö präglad av omtanke och känslor.
En liten hängbro gå upp till den mysiga, lilla stugan i trädkronan. Här bor du avskilt och kan njuta av utsikten över omgivningen.
Sandvikengården ligger i Edane, ca 15 km öster om Arvika och är en lägergård som erbjuder boende för privatpersoner och grupper.

Den närliggande servicebyggnaden har dusch, WC, pentry och bastu. I restaurangen serveras frukost, lunch och middag. Kiosk och fri trådlös internetuppkoppling.

Nere vid den vackra badplatsen med sandstrand ligger en vedeldad bastu som kan bokas. På kanotcentralen kan du hyra kanoter, kajaker och roddbåtar. Förutom "treehouse" har Sandvikengården boende i stugor och vandrarhemmet med 25-30 rum. Det går även bra att ställa upp en husvagn/husbil eller ett tält.
Öppettider
INFO
Plats
1 maj - 30 september
Namn
Sandvikengården
Adress
Sandviken
671 94 Brunskog
Kommun: Arvika
Sandvikengården
Beskrivning
Sandvikengården i Edane är lägergård, vandrarhem och kanotcentral. Ligger fantastiskt fint vid sjön Värmeln, ca 18 km öster om Arvika.
Vägbeskrivning
På vägen från Edane till Brunskog skyltat till höger.
Tillbaka
Besök hemsida
Sjönära boende