Stuga på "Höjdan" i Gårdserud

Sunne
Nyrenoverad stuga på 40 kvm som ligger mitt i naturen. Sängplatser för 4 personer samt 2 extrabäddar.
Välkommen till en mysig, nyrenoverad stuga som ligger mitt i naturen med stor tomt för lek och spel. Här är det nära till skogen för promenader, bär- och svampplockning, bad, fiske och rekreation.

Stugan är på 40 kvadratmeter och har sängplatser, täcken och kuddar för fyra personer. Det finns även två extramadrasser, en extrasäng samt en resesäng för barn att låna efter överenskommelse.

Fiber finns indraget för internet och tv.

I det fräscha köket finns spis, kyl, frys, microvågsugn, kaffebryggare, vattenkokare. Husgeråd för upp till åtta personer. Två barnstolar finns.

Badrummet inrymmer wc, dusch, handfat och tvättmaskin.

Handdukar och sänglinne ingår ej utan tas med av hyresgästen. Hyresgästen ansvarar för att städa stugan. Städmaterial finns.

Husdjur är välkomna men rökning är inte tillåtet i stugan.

I närområdet finns:

7 km - Mårbacka, Selma Lagerlöfs hem.
12 km - Sunne centrum med shopping, mat, konst, musik, bio, Selma SPA, Sunne Vattenland på Kolsnäs, Västanå teater Berättarladan, Rottneros Park, Sunne Golfklubb.

Vintertid kan ni roa er med vintermete, skidåkning i både längdskidspår och alpint på Ski Sunne, Hovfjället i Torsby, eller med en dagstur till Branäs i norra Värmland. Missa inte Rally Sweden under vintern!

För mer information och bokning, kontakta Anne Törnesson Bodin på telefon +46 565-303 81 eller +46 70–569 63 83. Alternativt e-post: anne_fra_lanne@telia.com.

Sagolika Sunne förmedlar endast boenden och ansvarar inte för standarden hos dessa eller för de avtal som tecknas mellan uthyrare och gäst.
INFO
Plats
Arrangör
Marie Törnesson Bodin

anne_fra_lanne@telia.com
056530381
Namn
Stuga på Höjdan i Gårdserud
Adress
Gårdserud 147
686 91 Sunne
Kommun: Sunne
Tillbaka
boende
Hyra