Ställplatser för husbilar i Arvika Småbåtshamn

Arvika
I Arvikas båts- och gästhamn finns åtta husbilsplatser, direkt belägna vid Kyrkvikens strand och nära till Arvika centrum. Du har tillgång till el, vatten, servicehus och latrintömning.
Arvika Småbåtshamn ligger endast några hundra meter från Arvika centrum och erbjuder - förutom en gästham - åtta komfortabla ställplatser för husbilar. Här står du direkt vid vattnet i Sveriges innersta hamn!
Platserna är utrustade med el, vatten och träpall och är belägma vid Kyrkvikens strand med underbar utsikt över sjön. Du har gångavstånd till butiker och restauranger (ca 800 m till torget och 300 m till närmaste livsmedelsbutik) och nära till en del av Arvikas sevärdheter.
På området har du tillgång till servicehuset med dusch och toalett och du kan tömma latrin och gråvatten. Du har även tillgång till ett kök och en grillplats som ligger i anslutning till ställplatserna.

In- och utcheckning sker via en bom och du bokar / betalar din plats online. Klicka på "Boka här"-knappen för att komma till bokningen. Bokningen ger ett SMS med en streckkod som öppnar infartsbomen. Koden scannas sedan i stolpen vid infartsbomen. Incheckning sker tidigast från 14:00 ankomstdagen, utcheckning sker senast 14:00, med fri in/ut passage under hyrtiden.
Öppettider
INFO
Plats
Öppet året runt.
Arrangör
Arvika Småbåthamnar AB
Strandvägen 1
671 51 Arvika
arvikahamnen@gmail.com
Namn
Gästhamnen i Arvika
Adress
Solbergsholmen
671 51 Arvika
Kommun: Arvika
Per Eriksson
Beskrivning
Gästhamn med husbilsställplatser nära centrum.
Tillbaka
Besök hemsida Boka här

Priser

Pristyp: 24 timmar
Pris: 200 kr
Beskrivning:
400 SEK/ 48 timmar