Sandvikengården stugby

Brunskog
Sandvikengården erbjuder boende i vackert belägna stugor mitt i naturen alldeles vid sjön Värmeln nära Arvika. Här bor du i en fantastisk miljö präglad av omtanke och känslor.
Sandvikengården ligger i Edane, ca 15 km öster om Arvika och är en lägergård som erbjuder boende för privatpersoner och grupper. Här finns det fyra stugor av varierande standard. En stuga med 7 bäddar, kök, WC och dusch; 2 stugor har 2 bäddar, WC och ett litet kök. Den som är enklare utrustad, har 4 bäddar, minikök men saknar WC inne. Dusch finns i servicebyggnad där det också finns pentry och bastu. I serveringen kan du välja att äta frukost eller någon annan måltid och möjlighet till helpension finns. Kiosk och fri trådlös internetuppkoppling.

Nedanför stugorna finns det en fin badplats med sandstrand samt en vedeldad bastu som kan bokas. På kanotcentralen kan du hyra kanoter, kajaker och roddbåtar.
Förutom stugorna finns det också möjlighet till boende i vandrarhemmet med 25-30 rum eller i ett treehouse. Det går också bra att ställa upp en husvagn/husbil eller ett tält.
För information om priser se hemsidan.
Öppettider
INFO
Plats
Stuguthyrningen är öppen 1 maj - 30 september. Övrig tid hela året efter beställning.
Namn
Sandvikengården
Adress
Sandviken
671 94 Brunskog
Kommun: Arvika
Sandvikengården
Beskrivning
Sandvikengården i Edane är lägergård, vandrarhem och kanotcentral. Ligger fantastiskt fint vid sjön Värmeln, ca 18 km öster om Arvika.
Vägbeskrivning
På vägen från Edane till Brunskog skyltat till höger.
Handikappinformation:
RWC finns i anslutning till serveringen men inga rum har handikappstoalett. Några av rummen har förhöjd toalettstol. 1 rum har bred dörr och samlingslokalen i kyrkan har en hörslinga. Vissa rum och serveringen är tillgängliga med rullstol.
  • Anpassad toalett
  • Hörslinga
Tillbaka
Besök hemsida Boka här
Aktiviteter
Bussgrupp
Familj
Kanot
Natur
Sjönära boende