Långbergets Vandrarhem

Sysslebäck
Vandrarhemsboende på Långberget - längdskidåkningens paradis.
Långberget med sina 630 meter över havet, har en fantastisk utsikt över dalar och fjäll. Här satsas det stort på längdåkning och man är Vasaloppscenter. Området är idealiskt för vinter- och sommar äventyr!
Här finns förutom vandrarhem också stugor och hotellboende. Hotellet har restaurang med milsvid utsikt och smarriga rätter. Nära skidspåren hittar du också Café Ripan med enklare rätter och fika.

Vandrarhemmet består av två hus med totalt 48 bäddar fördelade på 12 st våningssängar i 2-bäddsrum.
I respektive hus finns möjligheter till självhushållning. Gemensam dusch och toalett i vardera hus.
INFO
Plats
Arrangör
Långbergets Sporthotell
Hotellvägen 1
680 60 Sysslebäck
info@langberget.se
Namn
Långbergets Sporthotell
Adress
Hotellvägen 1
680 60 Sysslebäck
Kommun: Torsby
Beskrivning
Långbergets enskilda läge, 630 möh, med en fantastisk panoramautsikt, inbjuder till spännande aktiviteter och fina naturupplevelser.
Vägbeskrivning
11 km nordost om Sysslebäck. Skyltat från väg 62.
Handikappinformation:
För synskadade: Ledarhund tillåten. Entrén till hotellet har trappa. Lösa ramper finns i trappan. Utåtgående dörr med handtag till vänster. Inga dörröppnare finns. Receptionen finns till vänster 3 m innanför entrén. Toaletter finns till höger innanför entrén. Reception, matsal och rum är är i samma plan. Matsalen finns rakt fram och sedan till vänster från entrén. Till höger från entrén finns hotelldelen som är vinklad till höger. I källarplan finns bastu. Trappa ner finns en bit in i lokalen till höger. Bastun kan nås utifrån från baksidan av hotellbyggnaden. Servicebyggnad och Café Ripan finns nere vid skidspår och backe. Skidspåren är bra för synskadade.
  • Anpassad toalett
  • Permobil
  • Ramp
  • Rullstol
Tillbaka
Besök hemsida
Aktiviteter
Natur
Vandra
Längdskidor

Priser

Pristyp: Dygn från
Pris: 270 kr