Krokstad Herrgård

Säffle
En unik och skön miljö för avkoppling och fest.
Vid Byälvens utlopp i Vänern ligger Krokstad Herrgård. Herrgården har anor från 1200-talet. Den pampiga ek- allén välkomnar dig in till herrgården och dess flyglar som är vackert omgärdade av trädgården och den engelska parken.

I köket skapas det fantastiska måltider av Värmlands råvaror som blir till minnesvärda smakupplevelser, Krokstad herrgård är med i White Guide. Boka middag för dig och dina vänner eller familjen, det finns också ett färdigt weekendpaket att boka. Vill du ha en extra upplevelse, boka det populära paketet Cookalong - där du tillsammans kockar från Krokstad Herrgård tillagar och förbereder kvällens middag. Vi har fler paket, läs mer på vår webbsida.

Krokstad Herrgård har klassiskt inredda rum med alla bekvämligheter. Sov så gott i bekväma sängar bäddade med nymanglade lakan och vakna till frukost med solsken och fågelsång. Vi har alltid öppet, oavsett det gäller frukost, lunch eller middag, det enda kravet är att ni bokar bord senast dagen innan! För mer info och priser se webbsida. Följ gärna Krokstad Herrgård på Facebook.

Konferens på Krokstad. Våra konferensmiljöer är utrustade med mobila skrivtavlor, data och wifi med mera. Kontakta oss för skräddarsydd konferens.
Öppettider
INFO
Plats
Året runt vid bokning.
Arrangör
Namn
Krokstad Herrgård
Adress
Krokstad
661 94 Säffle
Kommun: Säffle
Beskrivning
På Krokstad Herrgård ägor hittar du också Vagnslidret som används till konferens, musikkvällar. På sommrarna slår man upp de stora portarna för café och kvällsserving av enklare rätter.
Vägbeskrivning
Från södra infarten till Säffle, kör mot Duse Udde
Tillbaka
Besök hemsida
boende
Restaurang
Paket
Vänern