Joytrail. Tågboende och Café

Svanskog
Fika på Joytrail café, beställ din picknickkorg för ditt äventyr. Boka en natt i sovvagn från 1931 som finns vid Svanskog Järnvägsstation.

Under sommaren kan du fika gott på caféet i den gamla cafévagnen. Du kan också beställ picknickkorg för fika under ditt äventyr. Boka en natt i sovvagn från 1931, det finns 13 kupéer med tre bäddar i varje. Ta med egna sängkläder eller hyr, gör din egen frukost eller få den serverad på morgonen. Joytrail hyr ut dressiner för att färdas på den gamla järnvägen, Svanskogsbanan , en spännande tur för både barn och vuxna.Trampa dressin! Packa picknickkorgen och ta med badkläderna för ett lagom äventyr! Turen tar ungefär tre timmar fram och tillbaka med lite raster för fika eller bad. Sträckan är en del av Svanskogsbanan som i sin tur är en del av det som ursprungligen var Åmål-Årjängs Järnväg. Äventyret börjar vid Finntorp och går vidare över länsgränsen till Västra Götaland län. Sträckan från Dalboredden längs sjön Ömmeln är väldigt vacker. Efter Ömmelns station går det uppför till den 263 meter långa Bollsbytunneln som leder vidare in till Svanskog järnvägsstation.

Dressin - och kanotpaket. Boka in flerdagarstur och upptäck kanotparadiset västra Värmland och norra Dalsland. Campingutrustning att hyra. Information om öppettider, priser, regler, bra tips med mera se webb.

Öppettider
INFO
Plats
Se webbsida för mer information
Arrangör
Joytrail
662 50 Svanskog
dressin@jaaj.nu
Namn
Daltrail Forsbackabaden
Adress
Forsbackabaden
Daltrail AB
662 95 Svanskog
Kommun: Säffle
Beskrivning
Ligger lugnt beläget intill sjö och fin badplats. Det gamla järnvägsspåret går strax intill
Vägbeskrivning
Följ väg 45 mot Åmål. Sväng av mot Bengtsfors/Strömstad. Efter ett par kilometer kommer ni fram till skyltar för aktivitetcentret Daltrail. På skyltarna står det Forsbackabaden.
Tillbaka
Besök hemsida
Dressin
Kanot
Cafe
Unionsleden
Tåg
boende