Fredros Gård

Gunnarskog
Avkopplande semester lovas i den här vackert belägna stugbyn i naturskön miljö mellan sjöarna Mangen och Treen cirka 40 km norr om Arvika.
Fredros är en liten bruksby i västra Värmland området är lämpligt för vandring, kanoting, båtturer och bad och sjöarna Mangen och Treen är kända som bra fiskesjöar där gädda, abborre, öring och lax nappar.

Tre timmerstugor ligger 75 m från sjön och bara några hundra meter från badplats. Stugorna är 65 kvm och har 2 sovrum med 2 bäddar i varje, sovloft med 2 bäddar samt en storstuga med köksavdelning. Stugorna är smakfullt inredda och fullt moderna med WC, dusch, elspis med ugn, braskamin och satellit-TV. Stor altan med trädgårdsmöbler som vänder mot sjön. Bastu och tvättmaskin i nära anslutning.

Båt med motor ingår i priset för de stora timmerstugorna, samt fritt fiske i Mangen-Treens FVO.

Fredros Gård har märkts med Naturens Bästa, vilket betyder att man är godkänd arrangör av svensk ekoturism. "En duktig och kunnig arrangör som lockar utländska sportfiskare till Värmlands djupa skogar med ett attraktivt fiske på gädda, abborre och öring." Båtmotorerna man använder är miljöanpassade och man har aktivt värnat om ett hållbart fiske i traktens fiskevårdsområde.
Öppettider
INFO
Plats
Öppet året runt.
Arrangör
Fredros Gård
Fredros
670 35 Gunnarskog
info@fredrosgard.com
Namn
Fredros Gård
Adress
Fredros Stugbyn
670 35 Gunnarskog
Kommun: Arvika
Beskrivning
Fredros Gård är en anläggning i det lilla samhället Fredros mitt i naturen, ca 45 km norr om Arvika.
Tillbaka
Besök hemsida
Familj
Natur
Öppet året runt
Sjönära boende
Fiske