First Hotel Royal

Säffle
First Hotel Royal i Säffle har något att erbjuda för alla!
First Hotel Royal ligger centralt i Säffle med gångavstånd till shopping, restauranger, teater - och danslokaler. Hotellet ligger vackert i anknytning till ett parkområde vid Byälvens strand. Hotellet har 100 rum varav alla är rökfria. Självklart kan vi även erbjuda rum för rörelsehindrade. Vi på First Hotel Royal bryr oss om din hälsa och ditt välmående. Vårt fräscha gym har generösa öppettider och förmånliga medlemspriser. Du som bor på hotellet tränar gratis i vårt gym dygnet runt. Restaurang, pub, bastu. Pool. Prova vårt teaterpaket, eller varför inte golfpaketet. Alldeles bredvid hotellet finns fri parkering, för dig som kommer med el-bil, vi har två el-platser- ring och boka!

Ska du ordna konferens i centrala Säffle, varför inte på First Hotel Royal. Alla våra lokaler är utrustade med modern trådlös konferensutrustning. Vi ordnar gärna förmiddags- och eftermiddagsfika med smörgåsar, frukt, kaffe, mineralvatten och annat tilltugg under konferensen. Vill ni även äta lunch under er konferens serverar vi dagens lunch i hotellrestaurangen. Ring oss gärna för mer information!
Öppettider
INFO
Plats
Året runt. För priser, lunchservering, uppdateringar och speciella arrangemang se webb.Följ oss gärna på Facebook!
Namn
First Hotel Royal
Adress
Olov Trätäljagatan 2
661 30 Säffle
Kommun: Säffle
Beskrivning
First Hotel Royal ligger mitt i Säffle. Här trivs båda säfflebor och gäster. Vi erbjuder ett välutrustat gym, pool och en populär restaurang och bar.
Tillbaka
Besök hemsida
Lunch
Öppet året runt
Pool
Pub/Nattklubb
Restaurang