Elofsbyn lägergård och vandrarhem

Långserud
Välkommen till vårt vandrarhem som ligger i ett skogrikt område med orörd natur.
Bo med bara 5 minuters promenad till startpunkt för vandring i naturreservat. Vandringslederna har utsiktspunkter med rastplatser där du får storslagna vyer över skogar sjöar och tjärn. För dig som både gillar att vandra och historia finns det intressanta och trevliga utflyktsmål som till den gamla guldgruvan, kyrkplatsen och kolarkojan. Vandringslederna utgår i närheten av Elofsbyn lägergård och vandrarhem. Vid Siktjärn finns det en fin och naturskön badplats med brygga och badflotte.
I lägergården finns 1 dubbelrum, 2 sovsalar med våningssängar med 16 respektive 14 bäddar, fullt utrustat kök, allrum, Internet WiFi, TV, toaletter, dusch, bastu och tvättmaskin. Utomhus finns lekplan och grillplatser. Campingmöjligheter finns också. Lakan och handduk tas med eller hyrs.

Vandrarhemmet är öppet mellan 26 juni och 14 augusti. Under höst, vinter och vår är verksamheten baserad på lägerskolor, då skolklasser, föreningar och klubbar som bokar hela anläggningen.
Vi lämnar gärna kostnadsförslag till grupper. För bokning maila oss, vill du boka samma dag så är det säkrast att ringa.
Öppettider
INFO
Plats
Efter midsommar till början av augusti
Arrangör
Elofsbyns Lägergård och Vandrarhem
Elofsbyn
661 96 Långserud
lagergarden@elofsbyn.se
Namn
Elofsbyn, Lönnskog
Adress
Elofsbyn
Lönnskog
661 96 Långserud
Kommun: Säffle
Beskrivning
Välkommen till ett boende mitt i naturen. Elofsbyn lägergård och vandrarhem ligger i Lönnskog, Långserud. Här finns utgångspunkt för många vandringsleder i området. Från E18 avfart vid Esters café, Långserud. Följ skyltarna mot Lönnskog, ca 11 km från E18 till lägergården/vandrarhemmet.
Tillbaka
Besök hemsida
Glaskogen
Grupper
Historia
Natur
Vandra

Priser

Pristyp: Per person
Pris: 100 kr
Beskrivning:
Vandrarhem 100:- SEK / bädd och natt sommartid.