Ekenäs Gästhamn och Camping

Säffle
På Värmlandsnäs finns mycket att upptäcka och Ekenäs camping hälsar er varmt välkomna!
Välkommen till vackra Ekenäs! Söker du lugn och avkoppling eller aktiviteter och nya upplevelser? Här finner du en härlig gästhamn och familjär camping vid Vänern. Bo och aktivera dig på Värmlandsnäs sydspets och doppa tårna i Vänerns vatten. Njut av lugnet och naturen runt omkring. Bada, vandra, fiska, plocka bär och svamp.
Camping för tält, husvagn och husbil, 4 st stugor, 3- och 4 bädds för uthyrning. Servicehus, i servicehuset finns det 5 toaletter och 5 duschar. Tvättmaskin och torktumlare, diskmöjligheter. Kaffebryggare & kylskåp. Tvätt och torktumlare, betalas per användning.
Gästhamn med cirka 25 platser, inloppet är 2 meter djupt. För dig som vill komma ut på Vänern finns det både kanot och kajak att hyra. Restaurang med enklare rätter till á la carte och givetvis kaffe. Priser för stugor, camping och båtplats finns på webbsidan. Bokning görs online.
INFO
Plats
Öppettider
Arrangör
Ekenäs gästhamn och camping
Ekenäs, Värmlandsnäs
661 91 Säffle
ekenasgastcamping@gmail.com
Namn
Ekenäs, Värmlandsnäs
Adress
Ekenäs, Värmlandsnäs
661 91 Säffle
Kommun: Säffle
Therese Tingberg
Beskrivning
Ekenäs på Värmlandsnäs är ett attraktivt besöksmål. Här finns vandringsleder, gästhamn, restaurang med mera. Avgångshamn för reguljära båtturer och charterturer till Vänerns öar och skärgårdar.
Vägbeskrivning
Från Säffle centrum följ skyltning mot Ekenäs
Maj - september. Med reservation för ändringar. Följ gärna Ekenäs camping på Facebook för uppdateringar och evenemang.
Tillbaka
Besök hemsida
Aktiviteter
Restaurang
Sjönära boende
Sommaröppet
Ställplats
Uteservering
Vandringsled
Vänern
Kajak