Duse Udde Camping, Säffle

Säffle
Duse Udde Camping - en riktig pärla i vackra omgivningar

Den välskötta campingen ligger vid en av Vänerns vackraste stränder. Naturen bjuder ett varierande naturliv, vandra och cykla på de fina lederna runt om och i området. Älskar du att bara finns det fantastiska badmöjligheter med barnvänliga sandstränder och mysiga klippor.

Hyr stuga, tälta, ställ upp din husvagn eller husbil, det finns också gästhamn att lägga till vid för dig som kommer båtvägen. Närheten till Vänern gör Duse Udde till ett paradis för båtfolk och för vattensporter som vindsurfing och fiske.

På området finns såväl plan för bollsport, minigolfbana, trampbåtar och lekplatser för en riktigt skön vistelse. Badtunna och bastu finns att hyra. Ät gott i den charmiga och mysiga Restaurang Fyren, den mer än hundra år gamla fyren. Här har du en fantastisk vy över Vänern både inifrån restaurangen och ute på den stora uteserveringen. Fyren är öppen under sommaren. Information om öppettider, priser etc. Välkommen till Duse Udde Camping!

Öppettider
INFO
Plats
För mer information om öppettider, priser etc. se webb
Arrangör
Grönklittsgruppen AB
661 94 Säffle
bokning@gronklittsgruppen.se
Namn
Duse Udde Camping
Adress
Duse udde
661 94 Säffle
Kommun: Säffle
Beskrivning
Alldeles intill den magnifika sjön Vänern ligger Duse Udde Camping. Upplev hur Vänern majestätiskt breder ut sig framför dina fötter.
Vägbeskrivning
Från E45, södra infarten, kör Industrigatan rakt fram. Från centrum kör Kungsgatan rakt fram, vänster i korsning Industrigatan
Tillbaka
Besök hemsida
Ställplats
Sjönära boende
Restaurang
Vänern
Minigolf