Boda Gård

Säffle
Härligt naturligt boende vid trolska Bodasjön. Rid islandshäst, paddla kanot, vistas i naturen och fiska under din vistelse.
Välkommen till Boda Gård! Du bor i ett ombyggt spannmålsmagasin med vacker utsikt över det kuperade landskapet och den trolska Bodasjön. I rummet finns 4 bäddar, dusch och toalett finns bredvid. Enkelt kök för självhushåll att tillgå, frukost kan bokas, lakan och handduk finns att hyra. Tillgång till bredband, en enklare datorn finns.

Rid på islandshästar! Jättetrevliga, villiga islandshästar med bra tölt, ett sagolikt landskap att rida. Du som är van att rida kan boka trevliga ridpaket, från en timme till flera dagar. För dig som inte ridit förr och för större grupper som företag, möhippor och födelsedagsfirare finns Picknickturen. På de andra ridturerna krävs erfarna ryttare. Endast förbokning.Läs gärna mer på vår webb eller Facebook för mer info som priser med mera.
Öppettider
INFO
Plats
Endast vid bokning. Boka via mail eller via Facebook.
Namn
Boda, Säffle
Adress
Boda
661 93 Säffle
Kommun: Säffle
Beskrivning
Upptäck det värmländska landskapet genom en vistelse hos oss. Vi kan erbjuda boende och vildmarksaktiviteter som fiske, ridning, kanoting och vandringar. Vi erbjuder kurser inom ridning och personlig utveckling.
Tillbaka
Besök hemsida
Kanot
Rida
Sjönära boende