Sjunk ner i ett lyxigt kopparkar i badstugan på Ulvsby Herrgård

Bo och njut

För mer inspiration kring vad du kan se och göra, vart du kan bo riktigt flott och njuta av det goda livet i Värmland tipsar vi om Lottie Knutsons Värmland.

FILIPSTAD

Minisemester på Hennickehammars Herrgård

Behöver du komma bort en stund? Ta med en vän och koppla av på en herrgård mitt i den värmländska naturen, och njut av en god herrgårdsmeny i bästa sällskapet.

Boka och läs mer

KARLSTAD

Relaxa och njut i hotellstuga på Bomstadbadet

Lyxa till med varma bad, tid tillsammans och njutning för kropp och själ. Bo i hotellstuga och njut, må gott och koppla av på Bomstadbaden. I paketetet "Hotellstuga med relax" ingår 2 nätter i en av de nya lyxiga strandstugorna, sängkläder, slutstäd och 2 h i relaxavdelningen som ni disponerar helt själva -en lite lyxigtare weekend helt enkelt! Pris 3995 kr för två nätter.

Boka och läs mer

SUNNE

Ulvsby herrgård – Romantisk herrgårdsweekend i Sagolika Sunne

Checka in på en herrgård med det lilla extra och njut av varandra. Kanske är Ulvsby herrgård det mest romantiska herrgårdshotellet man kan tänka sig när ni vill ha en romantisk helg, helt för er själva. Lugn och ro och avkoppling i Drottning Kristinas badstuga med varma salta bad i kopparbadkar – och olika sorters bastu. Romantisk weekend med avkoppling i skön miljö, champagne, tid i badstuga och herrgårdsmiddag. Pris från 1840 kr per person.

Boka och läs mer

HAGFORS

Värmestra på Björnbyn Rådastrand

Koppla av, vandra, njut av tystnaden, läs en bok och bara vara för en stund. Det kan du göra här i Värmland. Checka in i en stuga med plats för fyra personer i Björnbyn vid Rådasjön, och betala helt enkelt vad du själv vill, men minst 250:-. Erbjudandet gäller under hela november. 

Boka och läs mer

KARLSKOGA

Hotel Alfred Nobel - Weekendpaket med Nobel

Välkommen till Alfred Nobels Karlskoga. Checka in på Hotel Alfred Nobel i centrala Karlskoga, njut av ett glas bubbel på rummet, promenera genom stan till Restaurang Strandkanten vid sjön Möckeln där ni äter en god 2-rättersmiddag. I paketet ingår även en guidad tur på Alfred Nobels Björkborn, Nobelmuseet i Karlskoga. Paketet gäller för 2 personer och kostar 2195 kr.  

Boka och läs mer

KARLSTAD

Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens- Höstmys i Karlstad

Ta ledigt från vardagen och ta en tur till Karlstad med en vän. Checka in på hotellet, skåla in ledigheten med ett glas mousserande som står och väntar på rummet, koppla av i relaxavdelningen och avsluta kvällen med en 3-rätters middag i restaurangen.

Boka och läs mer

FORSHAGA

Dömle Herrgård Spa & Resort - Drömlik herrgårdsnjutning i Värmland

Här är ett paket till dig som verkligen vill njuta av livet. Ät och drick gott, njut i den nya fina relaxavdelningen, koppla av i salongen, vandra i herrgårdsparken och bara vara. 
I paketet ingår övernattning inklusive herrgårdsfrukost, 3-rättersmiddag, tillgång till kanot eller cykel och tillgång till gym. Pris från 1350 kr per person.

Boka och läs mer

TORSBY

Mattila - Upplevelser i Finnskogen

I norra Värmland i den mytomspunna Finnskogen finns idyllen Mattila. Här bor du i fina stugor mitt i den grönskande värmländska naturen, med markerade leder utanför stugan. Stanna i några dagar eller en hel vecka. Knyt på dig vandringskängorna, ta fram cykeln eller sätt dig ner och bara njut av tystnaden. Möjlighet att boka till måltider och hyra av cykel. Vinterid är Mattila ett mecka för längskidåkaren med upp till 17 mil välpreparerade skidspår både för klassisk åkning och fri stil utanför kuten.  Pris från 3720 kr för 4 personer, 4 dagar.

Boka och läs mer

SUNNE

Vildmarkspaket hos Nature Adventure

Din utgångspunkt för att upptäcka västra Värmland är gården Sandviken strax utanför det lilla samhället Gräsmark. Här upplever du det småskaliga i en storslagen miljö. Spännande naturupplevelser och en gammal kulturbygd med vackra smultronställen är som gjorda för att se från cykeln, kanoten eller vandringsleden. Vildmarkspaketet inkluderar: 2 nätter på gården i Sandviken (inkl. sängkläder, handduk, badrock), hyra av cykel eller kanot (transporter kan ordnas), badtunna och bastu. Beskrivning och kartor över rutter för cykel, kanot och vandring ingår. Ni nyttjar hela anläggningen för er själva och det finns ett fullt utrustat kök för självhushåll. 2 nätter, startpris från 2100 kr per person.

Boka Vildmarkspaketet här

KARLSTAD

First Hotel River C

First Hotel River C ligger ett stenkast från centrala Karlstad, Du kan ta något gott att dricka i C Bar, och äta klassiska rätter i C Restaurang. 

Pris: 1190 kr dubbelrum inkl. frukost

Boka River C via telefon 054-22 22 20 eller mail: info@riverc.se, uppge ”hemsemester”.

KARLSTAD

Bo på Scandic i Karlstad

Bo på något av Karlstads tre Scandichotell med nära till det mesta: Scandic Winn, Scandic Karlstad City och Scandic Klarälven. I priset ingår relaxavdelning, gym och en stor frukostbuffé.

Pris: 799 kr per natt

För bokning: 054-776 47 13 eller via mail: group.karlstad@scandichotels.com Bokningskod: Staycation Visit Värmland

Begränsat antal rum finns.

KARLSTAD

Good Morning Karlstad City

Hos Good Morning Karlstad City får du välplanerade rum, ett personligt bemötande och service dygnet runt. 

Pris 725 kr per dubbelrum inkl. frukost

Boka Good Morning Karlstad City via telefon 054-17 28 30 eller e-post: karlstad@gmorninghotels.se. Uppge "Värmester" vid bokning. Begränsat antal rum.

EDA

Shoppingpaket med övernattning på Hotell Charlottenberg

I paketet får du ett presentkort värt 500; per bokning att shoppa för! 10 % rabatt på lunch om du bokar den tillsammans med ditt shoppingpaket.

Charlottenbergs shoppingcenter - mer för pengarna! Efter en lång dag kan du ta det lugnt och njuta av en god bit mat på hotellet. Pris: 2 personer, 1499 kr. Bokningsbart tom 22 december.

Boka och läs mer

 

 

Nej