Ölme Prästgård

Kristinehamn
Närproducerad mat med omtanke i 1700-talsmiljö i Ölme mellan Kristinehamn och Karlstad. Med i White Guide. Här finns möjlighet till catering och take away
Vi serverar en lokalproducerad matupplevelse från frukost på morgonen till fika med hembakat bröd, lunch och middag. Hemlagat från grunden med mycket kärlek, omsorg och svenska råvaror. Kom till Ölme Prästgård Gästgiveri och ät din lunch eller middag i en 1700-talsmiljö.

I vår restaurang följer vi årstidernas växlingar. Vi anpassar menyn efter säsongens skiftningar och ser ett stort värde i att bevara traditionella svenska smaker såsom sött, surt och salt. Här skapas mat med blicken mot framtiden men med rötter i den svenska husmanskosten. Tillagningssätten är de klassiska; rimning, gravning och inläggning. Vi försöker visa stor hänsyn och respekt för råvaror, ursprung och det hantverk som ligger bakom maten. Under vintertid kan du njuta av Johans hemlagade julbord, traditionella klassiker blandas med spännande nyheter tillagade av mestadels lokalt producerade råvaror.

Ölme Prästgård Gästgiveri finns vid E18, mellan Kristinehamn och Karlstad.

Vänligen boka bord innan ankomst.

I Facebook-gruppen "Dagens take away Kristinehamn" (https://www.facebook.com/groups/671118810327425/) så hittar du snabba erbjudanden från lokala restauaranger och caféer.
Öppettider
INFO
Plats
Se hemsidan för aktuella öppettider.
Arrangör
Ölme Prästgård
Ölme Prästgård 1
681 94 Kristinehamn
info@olmeprastgard.se
Namn
Ölme Prästgård
Adress
Ölme Prästgård 1
681 94 Kristinehamn
Kommun: Kristinehamn
Vägbeskrivning
Från E18 ta avfart Träfors norrut. Följ sedan skylten. Avfarten ligger ca 1 mil väster om Kristinehamn och ca 3 mil öster om Karlstad.
Tillbaka
Besök hemsida
Buffé
Bussgrupp
Lunch
Middag
Restaurang
Söndagsöppna restauranger
Svensk mat
Lokalproducerat
Vänern
Take away