Annorlunda utomhusupplevelser och aktiviteter

ÅRJÄNG

Trampa dressin och paddla kanot

Kombinera att trampa dressin och paddla kanot. En naturnära upplevelse som kommer att minnas länge! Man får all utrustning som behövs (förutom liggunderlag och sovsäck). Även all mat ingår i paketet!. Pris 1350 kr per person.

Boka och läs mer

KARLSTAD

Karlstad Alpackagård

Gillar du att komma ut i naturen? Är du nyfiken på att göra något annorlunda?  Kom och träffa våra härliga alpackor. Alpackor är behagliga stolta djur och deras lugn smittar av sig på oss. Att titta in i deras lugna, nyfikna och snälla ögon får vem som helst att smälta. Nu har du möjlighet att träffa dem på vår lilla gård strax norr om Karlstad.

Alpackapromenad - Följ med oss på en alpackapromenad. Vi träffar alpackorna i hagen där du får mata dem. Sedan går vi på en skön och avslappnande vandring där du får lära dig mer om naturen och omgivningarna.

Boka och läs mer

Fika med alpackor - Fika med alpackor är ett mysigt sätt att umgås på. Vi slår oss ner i hagen med kaffe och hembakt bröd. Har vi jordgubbar på bordet kan det hända att alpackorna vill smaka. Du får lära dig om alpackor, deras ursprung, deras fantastiska ull och mycket mer. Vid dåligt väder fikar vi inomhus.

Boka och läs mer

KRISTINEHAMN

Upplev lyxigt fiskepaket- Statt i Kristinehamn

Följ med på en härlig fiskeupplevelse på innanhavet Vänern med en kunnig fiskeguide. I paketet ingår trollingfiske med fiskeutrustning, sjökort, säkerhetsutrustning och guide, övernattning på hotell med frukost och 2-rätters middag. Max 6 deltagare/avgång. Pris från: 2159 kr per person.

https://stattkristinehamn.se/erbjudanden/fisketur-i-fantastiska-vanern/

Boka och läs mer

HAMMARÖ

Värmland Camper

Upplev Värmland och camping på ett nytt spännande sätt. Hyr en äventyrshusvagn och njut av friheten när du tar dig runt till Värmlands smultronställen. Laga till en middag i uteköket och somna till en panoramavy i taktältet. En föreslagen resrutt med tips på aktiviteter och besöksmål ingår. Vagnen hämtas på Hammarö och är utrustad med allt som behövs för ett campingäventyr. Vagnen har upp till 5 sovplatser inkl taktält.
Boka 3 dygn, inkl köks- och campingutrustning, sänglinne, handdukar, städning 5.900 kr.
Boka 7 dygn, inkl köks-och campingutrustning, sänglinne, handdukar, städning 9.900 kr

Boka och läs mer

Nej