Annorlunda utomhusupplevelser och aktiviteter

HAGFORS

Annorlunda Värmlandsvinter på Värmlandsgården

Kom med familj och vänner och mys i en stuga mitt i den värmländska naturen. Här kan du åka skridskor, fiska, vandra med snöskor och spela curling på isen. Pris: 2500 kr i en stuga för 4 personer i 3 nätter. Sommartid erbjuder Värmlandsgården fin a möjligheter för mountainbike och det finns även cyklar att hyra för vuxna, ungdomar och barn. Att paddla kanot är en utmärkt aktivitet i området och Värmlnadsgården är ett kanotcenter som erbjuder dagsturer, flerdagsturer och olika kanotpaket. 

Boka och läs mer

HAGFORS

Hästäventyr på Our LIttle Farm

Under vintern kan du ta en tur med släde i kombination med en vandring och en vinter-picknick; rekommenderas till hela familjen! Låt Our LIttle Farms hästar dra dig fram i en släde genom din egna julkortslika vyer och njut av det fina vinterlandskapet som den värmländska naturen har att erbjuda!

Boka och läs mer

TORSBY

Torsby Skidtunnel & Sportcenter

Fin-fint erbjudand på övernattning med spårkort för dig som vill njuta av vinterns utmaningar och härliga skidspår. Bo bra och åk skidor i skidtunneln eller utomhus. Vi erbjuder både helpension och självhushåll. Åk skidor som det passar dig! Bo och åk skidor från 300 kr/pers.

Boka och läs mer

HAMMARÖ

Värmland Camper

Upplev Värmland och camping på ett nytt spännande sätt. Hyr en äventyrshusvagn och njut av friheten när du tar dig runt till Värmlands smultronställen. Laga till en middag i uteköket och somna till en panoramavy i taktältet. En föreslagen resrutt med tips på aktiviteter och besöksmål ingår. Vagnen hämtas på Hammarö och är utrustad med allt som behövs för ett campingäventyr. Vagnen har upp till 5 sovplatser inkl taktält.
Boka 3 dygn, inkl köks- och campingutrustning, sänglinne, handdukar, städning 5.900 kr.
Boka 7 dygn, inkl köks-och campingutrustning, sänglinne, handdukar, städning 9.900 kr

Boka och läs mer

Nej