Glamping hos Happie Camp

Annorlunda utomhusupplevelser och aktiviteter

ÅRJÄNG

Sommarvik Årjäng Camping & Stugor- Glamping på 5-stjärnig camping

Vill du uppleva en annorlunda campingupplevelse med lite lyxkänsla? Bo i glampingtält i en bekväm dubbelsäng med en solterass utanför tältöppningen där du kan njuta av utsikten, de varma solstrålarna och solnedgången. Pris från 790 kr per natt.

Boka och läs mer

EDA

Upplev hästridning hos CW´s Natural Horsecare

En nära upplevelse med hästen då du får rida samtidigt som du lär dig samspelet mellan människa och häst. Vi går igenom regler på ridbanan innan vi rider iväg. Möjlighet till ledsagare. För att rida själv krävs att ryttaren är van att rida i skog och mark i alla gångarter. Åldersgräns 13 år. Hjälmar finns att låna ut. Max två personer per gång. Du tar dig till startplatsen på egen hand.

Bokningsbart tom 30 oktober. Tid. Ca 1 timme. Kan bokas senast 2 dagar innan ankomst. Starttider under dagen är kl. 10.00 och kl.15.00. Pris: 2 personer,  1620 kr.

Boka och läs mer hos Hotell Charlottenberg

EDA

Viltsafari

Minnesvärd kvällstur i Eda på spaning efter skogens konung älgen, rådjur och annat vilt.
Tider: juli kl. 21:00-23:00, augusti 20:00-22:00, september 20:00-22:00. Tid: 2 timmar. Naturfotografen och guiden Kurt Emtman tar er med på en bilfärd genom vilda och vackra Eda på spaning efter den majestätiska älgen, rådjur och annat vilt. Er guide har stor lokalkännedom och utöver goda chanser att få se skogens invånare bjuds man på minnesvärd kväll och en lärande upplevelse. Guidningen genomförs bara i liten grupp för att kunna erbjuda en genuin och idyllisk viltspaning. Pris: 500 kr per pers. Max 2 pers tills vidare.

Bokning: FotoEmtman på Messenger eller kurt.emtman@gmail.com

EDA

Guidat spinn- och flugfiske efter vild öring och abborre

Följ med på en guidad fisketur där vi fiskar efter abborre och vild öring från land. I Edas idylliska och natursköna miljöer bjuds man på ett spännande och trivsamt fiske. Tillsammans med guiden hittar man sin fiskeplats och får handfasta tips på hur man bäst lyckas i sjön. 
Fiskeupplevelsen genomförs med max två personer för att man skall få ut så mycket som möjligt av naturen och fisket, samt att guiden alltid skall kunna vara närvarande och behjälplig. I priset ingår lokaldelikatessen Kôlbullar, samt kaffe och fiskekort. Obs! Gästen har med egen utrustning. 

Bokning: FotoEmtman på Messenger eller kurt.emtman@gmail.com

Pris: 4 timmar: 1200 kr per pers, max 2 personer. 8 timmar: 1700 kr per pers, max 2 personer.

TORSBY

Oförglömlig Vildmarksupplevelse med timmerflottfärd!

En totalupplevelse som kombinerar byggande av er egen timmerflotte under ledning av erfarna instruktörer från Vildmark i Värmland, en natts camping i naturen följt en heldags timmerflottfärd på Klarälven inklusive all utrustning som behövs. Dessutom  ingår tre nätter på familjära B&B The Lodge. Möjlighet att boka till extra aktiviteter och utrustning t ex som en kanot under flottfärden, en dags paddling eller mtb cykling.

Pris: 3580 kr/vuxen 1790 kr/barn (3-12 år)

Boka och läs mer

TORSBY

Det bästa av två världar – timmerflottfärd och bekvämt boende

Åtta härliga dagar som innehåller fyra dagar vildmarksliv med timmerflottfärd på Klarälven följt av tre nätter med bekvämt boende på hemtrevliga The Lodge B&B med möjlighet till ytterligare aktiviteter, som t ex mtb, kanot, vandring eller besök i älgpark. Ni bygger er egen timmerflotte under ledning av erfarna instruktörer från Vildmark i Värmland inklusive säkerhetsutrustning och biltransfer. Om ni behöver så finns campingutrustning att hyra

Pris: Från 5050 kr/vuxen, barn 3-15 år 50% rabatt.

Boka och läs mer

HAGFORS

Värmlandsgården - Semestermys på Storlom 

Nu kan du och en vän uppleva Sveriges vackra natur från vattnet på campingflotten Storlom i 3 dagar. Med kanot tar ni er ut till flotten där ni kan njuta av tystnaden, vackra solnedgångar och ”bara vara”. Somna till ljudet av vågskvalp. På flotten finns ett rymligt möblerat tipitält, det finns trangiakök och en kolgrill ute på terassdäcket. Passa på att utforska området med kanoten och gör egna paddelturer, det finns stor chans att se bäver i sjön. Nästa dag paddlar ni in till land och hämtar ut varsin mountainbike, dags att utforska de fina lederna i området. Pris från 2300 kr för 2 personer.

Boka och läs mer

VÄRMLAND

Happie Camp

Välkommen till en lugn och skön hemester i Värmland. Bo i stora fina tält, ute i skogen långt från närmsta granne! Tälten är möblerade sängar och loungemöbler. Ett utekök med allt du behöver, en uteplats med fantastisk utsikt mot solnedgången och en toalett finns vid varje camp. Boka till Happie Camps matkasse med plantbased gourmet som är anpassad för att lagas på ett utekök. Bo vid en stilla skogssjö i Hagfors eller vid storslagna Vänerns strand på Arnön utanför Väse.

Boka 1 natt, 2 personer, inkl. matkasse - 3.399 kr

Boka 2 nätter betala för 2, 2 personer - 5.200 kr

Boka kajakpaket, 2 nätter, 2 personer inkl matkasse, bäddat & klart, 2 kajaker hela vistelsen - 8.500 kr

TORSBY

Höstfeelings i Torsby - Torsby Skidtunnel & Sportcenter

Den friska höstluften är här och det innebär ett steg närmare vintern. Hösten kan vara riktigt fin men även trist och grå. Unna dig själv något extra och motverkar höstdeppen genom att komma iväg och träna. Cykla, vandra eller åk skidor i perfekta skidspår med bra glid, tre minus och helt vindstilla. Vi erbjuder just nu halva priset på boende! Erbjudandet gäller hela september.

  • Torsby Sporthotell erbjuder ett boende i direkt anslutning till skidtunneln. Här bor du bekvämt med egen dusch och toalett på rummet men städar själv och tar med egna lakan. Du kan också uppgradera bekvämligheten på din vistelse genom att lägga till dessa tjänster. Just nu halva priset på boende! Boka från 297 kr/person/natt. Gäller endast nybokningar.

    Boka och läs mer
  • Valbergsängen Sporthotell är områdets största boende med belägen på gångavstånd till skidtunneln. Här finns både hotellrum och vandrarhemsrum. Just nu halva priset på valfritt boende! Gäller strödygn och ankomst inom 5 dagar under september. Gäller endast nybokningar och ej grupper. För mer info och bokning ring 0560-13630. Erbjudandet gäller hela september.

HAGFORS

Risberg herrgård – Fiskeäventyr med egen båt i orörd värmländsk vildmark.

Få områden i Sverige erbjuder ett så högklassigt fiske efter gädda, gös och abborre som norra Värmland. Orörda vatten av skilda karaktär skapar både stora utmaningar och oanade möjligheter för den som jagar sin drömfisk.  

Under två dagar bor du på Risbergs Herrgård vid omtalade Rådasjön och härifrån har du nära till ytterligare ett flertal fina fiskevatten. 
Din bil och båt förvarar du på trailer direkt utanför boendet. Förlängningssladd för laddning av båtbatterier finns. Priset baseras på tre personer och tre nätter i herrgårdsflygel med tre dubbelrum, dusch, WC, fullt utrustat kök och ett gemensamhetsutrymme. Info om sjöar och fiskekort finns vid incheckning.

Pris från 1295 kr per 0person.

Boka och läs mer

ARVIKA

Ingestrands Camping - Glampingboende med sjöutsikt 

Ta med din kära vän och prova att övernatta i våra ”trätält” inredda med en extra tvist av lyx. Boendet är enkelt på utsidan men vackert på insidan och ligger i en avkopplande miljö med sjöutsikt. I närheten hittar ni strövstigar, badplats och äventyrsgolf. I paketet ingår övernattning, nyckelkort till servicehus, frukost, sänglinne och lite andra bekvämligheter. Bokas på ingestrand@arvika.se. Pris från 1200 kr för 2 personer.

Boka och läs mer

TORSBY

Vildmark i Värmland - Paddla, vandra, timmerflotte 

Upplev Värmlands gröna sköna natur och glittrande Klarälven i 2 dygn. Bo i en stuga på Klarälvens Camping och den som basecamp. Med god hjälp av instruktörer bygger ni en egen timmerflotte som tar er fram på Klarälven under en dag. Ni kommer även paddla kanot och vandra. Pris från 2140 kr per vuxen, 1070 kr per barn (0-7 år).

Boka och läs mer

TORSBY

Vildmark i Värmland- Timmerflotte 1 dygn

Att bygga en egen timmerflotte och sakta glida fram på Klarälven är något alla borde få uppleva. Ett äventyr samtidigt som det är lugnt och avkopplande långt ifrån vardagens stress. Bygg flotten dag ett, övernatta sedan i en stuga på campingen för att på morgonen dag två ge er ut på äventyret. Pris från 1540 kr per person.

Boka och läs mer

ÅRJÄNG

Alcatraz- Utflykt med dressin och kanot

Upplev ett 2-dagars äventyr i västra Värmland på länsgränsen. Här får du chansen att både cykla dressin och paddla kanot. På kvällen avnjuter du en grillkväll och natten spenderas i ett tält som ingår i paketet. Pris från 1125 kr per person.

Boka och läs mer

HAMMARÖ

Värmland Camper

Upplev Värmland och camping på ett nytt spännande sätt. Hyr en äventyrshusvagn och njut av friheten när du tar dig runt till Värmlands smultronställen. Laga till en middag i uteköket och somna till en panoramavy i taktältet. En föreslagen resrutt med tips på aktiviteter och besöksmål ingår. Vagnen hämtas på Hammarö och är utrustad med allt som behövs för ett campingäventyr. Vagnen har upp till 5 sovplatser inkl taktält.
Boka 3 dygn, inkl köks- och campingutrustning, sänglinne, handdukar, städning 5.900 kr.
Boka 7 dygn, inkl köks-och campingutrustning, sänglinne, handdukar, städning 9.900 kr

Boka och läs mer

Nej