Glamping hos Happie Camp

Annorlunda utomhusupplevelser och aktiviteter

HAGFORS

Annorlunda Värmlandsvinter på Värmlandsgården

Kom med familj och vänner och mys i en stuga mitt i den värmländska naturen. Här kan du åka skridskor, fiska, vandra med snöskor och spela curling på isen. Pris: 2500 kr i en stuga för 4 personer i 3 nätter.

Boka och läs mer

ÅRJÄNG

Sommarvik Årjäng Camping & Stugor- Glamping på 5-stjärnig camping

Vill du uppleva en annorlunda campingupplevelse med lite lyxkänsla? Bo i glampingtält i en bekväm dubbelsäng med en solterass utanför tältöppningen där du kan njuta av utsikten, de varma solstrålarna och solnedgången. Pris från 790 kr per natt.

Boka och läs mer

TORSBY

Torsby Skidtunnel & Sportcenter - Snögarantipaket

Fin-fint erbjudand på övernattning med spårkort för dig som vill tjuvträna inför vinterns utmaningar. Bo och åk skidor i skidtunneln eller utomhus när vädret tillåter. Vi erbjuder både helpension och självhushåll. Åk skidor som det passar dig! Bo och åk skidor från 300 kr/pers.

Boka och läs mer

EDA

Upplev hästridning hos CW´s Natural Horsecare

En nära upplevelse med hästen då du får rida samtidigt som du lär dig samspelet mellan människa och häst. Vi går igenom regler på ridbanan innan vi rider iväg. Möjlighet till ledsagare. För att rida själv krävs att ryttaren är van att rida i skog och mark i alla gångarter. Åldersgräns 13 år. Hjälmar finns att låna ut. Max två personer per gång. Du tar dig till startplatsen på egen hand.

Bokningsbart tom 30 oktober. Tid. Ca 1 timme. Kan bokas senast 2 dagar innan ankomst. Starttider under dagen är kl. 10.00 och kl.15.00. Pris: 2 personer,  1620 kr.

Boka och läs mer hos Hotell Charlottenberg

EDA

Guidat spinn- och flugfiske efter vild öring och abborre

Följ med på en guidad fisketur där vi fiskar efter abborre och vild öring från land. I Edas idylliska och natursköna miljöer bjuds man på ett spännande och trivsamt fiske. Tillsammans med guiden hittar man sin fiskeplats och får handfasta tips på hur man bäst lyckas i sjön. 
Fiskeupplevelsen genomförs med max två personer för att man skall få ut så mycket som möjligt av naturen och fisket, samt att guiden alltid skall kunna vara närvarande och behjälplig. I priset ingår lokaldelikatessen Kôlbullar, samt kaffe och fiskekort. Obs! Gästen har med egen utrustning. 

Bokning: FotoEmtman på Messenger eller kurt.emtman@gmail.com

Pris: 4 timmar: 1200 kr per pers, max 2 personer. 8 timmar: 1700 kr per pers, max 2 personer.

 

TORSBY

Höstfeelings i Torsby - Torsby Skidtunnel & Sportcenter

Den friska höstluften är här och det innebär ett steg närmare vintern. Hösten kan vara riktigt fin men även trist och grå. Unna dig själv något extra och motverkar höstdeppen genom att komma iväg och träna. Cykla, vandra eller åk skidor i perfekta skidspår med bra glid, tre minus och helt vindstilla. Vi erbjuder just nu halva priset på boende! Erbjudandet gäller hela september.

  • Torsby Sporthotell erbjuder ett boende i direkt anslutning till skidtunneln. Här bor du bekvämt med egen dusch och toalett på rummet men städar själv och tar med egna lakan. Du kan också uppgradera bekvämligheten på din vistelse genom att lägga till dessa tjänster. Just nu halva priset på boende! Boka från 297 kr/person/natt. Gäller endast nybokningar.

    Boka och läs mer
  • Valbergsängen Sporthotell är områdets största boende med belägen på gångavstånd till skidtunneln. Här finns både hotellrum och vandrarhemsrum. Just nu halva priset på valfritt boende! Gäller strödygn och ankomst inom 5 dagar under september. Gäller endast nybokningar och ej grupper. För mer info och bokning ring 0560-13630. Erbjudandet gäller hela september.

HAGFORS

Risberg herrgård – Fiskeäventyr med egen båt i orörd värmländsk vildmark.

Få områden i Sverige erbjuder ett så högklassigt fiske efter gädda, gös och abborre som norra Värmland. Orörda vatten av skilda karaktär skapar både stora utmaningar och oanade möjligheter för den som jagar sin drömfisk.  

Under två dagar bor du på Risbergs Herrgård vid omtalade Rådasjön och härifrån har du nära till ytterligare ett flertal fina fiskevatten. 
Din bil och båt förvarar du på trailer direkt utanför boendet. Förlängningssladd för laddning av båtbatterier finns. Priset baseras på tre personer och tre nätter i herrgårdsflygel med tre dubbelrum, dusch, WC, fullt utrustat kök och ett gemensamhetsutrymme. Info om sjöar och fiskekort finns vid incheckning.

Pris från 1295 kr per person.

Boka och läs mer

ARVIKA

Ingestrands Camping - Glampingboende med sjöutsikt 

Ta med din kära vän och prova att övernatta i våra ”trätält” inredda med en extra tvist av lyx. Boendet är enkelt på utsidan men vackert på insidan och ligger i en avkopplande miljö med sjöutsikt. I närheten hittar ni strövstigar, badplats och äventyrsgolf. I paketet ingår övernattning, nyckelkort till servicehus, frukost, sänglinne och lite andra bekvämligheter. Bokas på ingestrand@arvika.se. Pris från 1200 kr för 2 personer.

Boka och läs mer

ÅRJÄNG

Alcatraz- Utflykt med dressin och kanot

Upplev ett 2-dagars äventyr i västra Värmland på länsgränsen. Här får du chansen att både cykla dressin och paddla kanot. På kvällen avnjuter du en grillkväll och natten spenderas i ett tält som ingår i paketet. Pris från 1125 kr per person.

Boka och läs mer

HAMMARÖ

Värmland Camper

Upplev Värmland och camping på ett nytt spännande sätt. Hyr en äventyrshusvagn och njut av friheten när du tar dig runt till Värmlands smultronställen. Laga till en middag i uteköket och somna till en panoramavy i taktältet. En föreslagen resrutt med tips på aktiviteter och besöksmål ingår. Vagnen hämtas på Hammarö och är utrustad med allt som behövs för ett campingäventyr. Vagnen har upp till 5 sovplatser inkl taktält.
Boka 3 dygn, inkl köks- och campingutrustning, sänglinne, handdukar, städning 5.900 kr.
Boka 7 dygn, inkl köks-och campingutrustning, sänglinne, handdukar, städning 9.900 kr

Boka och läs mer

Nej