Aktiv familjesemester

HAGFORS

Vinterpaket på Värmlandsgåden

Njut av lugnet och naturen som Värmland har att erbjuda under vintern och kombinera med avkoppling med aktiviteter. Värmlandsgårdens vinterpaket innehåller 3 övernattningar i stuga TrananStaren eller Svanen för 4 personer. Gratis hyra av material som snöskor, skridskor, pimpelset, curlingstenar (vid lämplig väderförhållande). Övriga aktiviteter som finns att tillgå; bastu, vandringsled med start på Värmlandsgården. Längdspår och slalombacken finns i Säfsen (ca 40 minuters bilresa). Pris: 2500 kr för 4 personer, gäller från december till mars.

Boka och läs mer

KIL

Vintercamping på Frykenbaden

Välkommen till Frykenbadens camping som är öppen året runt. Här har du nära till naturen och en familjevänlig slalombacke och längspår med både natur- och konstsnö på "Frykstahöjden".

Boka och läs mer

TORSBY

The Lodge Torsby - Snögarantipaket

Bed and Breakfast THE LODGE Torsby erbjuder snögarantipaketet tillsammans med Torsby Skidtunnel. Kom och njut av en perfekt träningsupplevelse! Efter träningen kommer detta vackra och historiska B&B (est.1836) att vara ditt hem, en plats där du kan slappna av och vila upp dig. Boka ett B&B dubbelrum och 2-dagars spårkort i skidtunnel. Erbjudandet gäller fram till Februari 2021.

Boka och läs mer

TORSBY

Torsby Skidtunnel & Sportcenter - Snögarantipaket

Fin-fint erbjudand på övernattning med spårkort för dig som vill tjuvträna inför vinterns utmaningar. Bo och åk skidor i skidtunneln eller utomhus när vädret tillåter. Vi erbjuder både helpension och självhushåll. Åk skidor som det passar dig! Bo och åk skidor från 300 kr/pers.

Boka och läs mer

HAGFORS

Björnbyn

Björnbyns Stugby har ett riktigt bra hösterbjudande till dig. Du får betala vad du vill för en stuga! Erbjudandet gäller 1-30 november och innebär en härligt vistelse i de Värmländska skogarna med tillgång till en stuga med kök, två sovrum (plats för 4 pers), vardagsrum samt dusch/toalett.
Erbjudandet gäller upp till fem nätter och i våra B-typ stugor. Notera! Du måste betala för den obligatoriska slutstädningen: 1-2 nätter 250 SEk, därefter 500 SEK.
Maila bjornbyn@telia.com eller ring 0563-600 62 så får du veta mer!

ARVIKA

Arvika Kanot & Turistcenter - Klättra bland trädkronorna

I höghöjdsbanan kan du klättra högt uppe bland träden och utmana din familj och dina vänner, under noga instruktioner med en guide som är med hela tiden. För de mindre barnen finns en minivariant på klätterbana. Kombinera upplevelsen med ett dopp i sjön, i badtunnan eller kanske värm dig i bastun. Njut av gofika eller lite mat i Café Kanoten. Pris från 200 kr per person.

Boka och läs mer

KARLSKOGA

Hotell Alfred Nobel - Questäventyr för hela familjen

Utmana hela familjen med ett spännande äventyr på Boda Borg i Karlskoga. Kombinera lek, utmaningar, kluriga questar och lunch i äventyrshuset med en övernattning på Hotell Alfred Nobel. Pris från 1500 kr för 2 personer, 1850 för 3 personer, 2100 för 4 personer.

Boka och läs mer

TORSBY

Aktivitetspaket för familjen

Med hemtrevliga B&B The Lodge i Vägsjöfors norr om Torsby som bas njuter ni av tre trevliga och lagom ansträngande dagsaktiviteter. En mysig picknick paddling till en ö, en cykeltur runt sjön och en dagsutflykt med grillning till Hovfjällets naturreservat med vandring på en av våra kvalitetssäkrade Värmlandsleder. 3 övernattningar i dubbelrum eller stuga, 2 lunchpaket och ett grillpaket samt cykel och kanothyra inkluderat. Pris: 8950 kr per familj (2 vuxna + 2 barn max 12 år).

Boka och läs mer

ARVIKA

Ingestrands Camping- Skogsnära boende inklusive båt för lilla familjen

Välkommen till Arvika och Glafsfjorden. Boende en natt i liten timmerstuga nr 29-37 med skogen som granne. Med roddbåten kan ni komma ut på Glafsfjorden och mysa. Nära till bad, grillplats, lekplats och fina vandringsstråk. I priset ingår stughyra, nyckelkort till servicehus, en roddbåt med motor, en dunk bensin. Bokas på ingestrand@arvika.se. Pris från 1200 kr 1-4 personer.

Boka och läs mer

 

TORSBY

Torsby Skidtunnel & Sportcenter - fri skidåkning för barn och ungdomar

Alla barn och ungdomar upp till 15 år åker fritt på onsdagar efter kl. 16.00. Gäller onsdagar mellan den 28 oktober - den 16 december.

Boka och läs mer

SÄFFLE

Ekenäs camping och gästhamn 

Prova gäddfisket i Vänern. I Värmlandssjön favoriserar ”spösvingarna”,Värmlandsnäs, då vid Gaperhult och Mässvik. På Ekenäs, Värmlandsnäs sydspets, finns stugor att hyra, sjömack och sjösättningsramp. Gästhamnen är tom så du behöver inte ta upp båten. 

Boka och läs mer

SÄFFLE

RelaxRanch. Bo i mysiga stugor nära fiskerika Vänern

Boka ditt boende hos RelaxRanch. Här bor du i stugor, mitt i skogen, med närhet till Vänern. Ta med din båt och dina spön. Gästhamn, sjömack och sjösättningsramp finns på Ekenäs bara 2 kilometer från Löthult där RelaxRanch finns. Gästhamnen är tom så du behöver inte ta upp båten.  

Boka och läs mer

 

 

Nej