Aktiv familjesemester

ARVIKA

Arvika Kanot & Turistcenter - Klättra bland trädkronorna

I höghöjdsbanan kan du klättra högt uppe bland träden och utmana din familj och dina vänner, under noga instruktioner med en guide som är med hela tiden. För de mindre barnen finns en minivariant på klätterbana. Kombinera upplevelsen med ett dopp i sjön, i badtunnan eller kanske värm dig i bastun. Njut av gofika eller lite mat i Café Kanoten. Pris från 200 kr per person.

Boka och läs mer

KARLSKOGA

Hotell Alfred Nobel - Questäventyr för hela familjen

Utmana hela familjen med ett spännande äventyr på Boda Borg i Karlskoga. Kombinera lek, utmaningar, kluriga questar och lunch i äventyrshuset med en övernattning på Hotell Alfred Nobel. Pris från 1500 kr för 2 personer, 1850 för 3 personer, 2100 för 4 personer.

Boka och läs mer

TORSBY

Aktivitetspaket för familjen

Med hemtrevliga B&B The Lodge i Vägsjöfors norr om Torsby som bas njuter ni av tre trevliga och lagom ansträngande dagsaktiviteter. En mysig picknick paddling till en ö, en cykeltur runt sjön och en dagsutflykt med grillning till Hovfjällets naturreservat med vandring på en av våra kvalitetssäkrade Värmlandsleder. 3 övernattningar i dubbelrum eller stuga, 2 lunchpaket och ett grillpaket samt cykel och kanothyra inkluderat. Pris: 8950 kr per familj (2 vuxna + 2 barn max 12 år).

Boka och läs mer

ARVIKA

Ingestrands Camping- Skogsnära boende inklusive båt för lilla familjen

Välkommen till Arvika och Glafsfjorden. Boende en natt i liten timmerstuga nr 29-37 med skogen som granne. Med roddbåten kan ni komma ut på Glafsfjorden och mysa. Nära till bad, grillplats, lekplats och fina vandringsstråk. I priset ingår stughyra, nyckelkort till servicehus, en roddbåt med motor, en dunk bensin. Bokas på ingestrand@arvika.se. Pris från 1200 kr 1-4 personer.

Boka och läs mer

SÄFFLE

Ekenäs camping och gästhamn 

Prova gäddfisket i Vänern. I Värmlandssjön favoriserar ”spösvingarna”,Värmlandsnäs, då vid Gaperhult och Mässvik. På Ekenäs, Värmlandsnäs sydspets, finns stugor att hyra, sjömack och sjösättningsramp. Gästhamnen är tom så du behöver inte ta upp båten. 

Boka och läs mer

 

 

 

Nej