Aktiv familjesemester

HAGFORS

Björnbyn

Björnbyns Stugby har ett riktigt bra hösterbjudande till dig. Du får betala vad du vill för en stuga! Erbjudandet gäller 1-30 november och innebär en härligt vistelse i de Värmländska skogarna med tillgång till en stuga med kök, två sovrum (plats för 4 pers), vardagsrum samt dusch/toalett.
Erbjudandet gäller upp till fem nätter och i våra B-typ stugor. Notera! Du måste betala för den obligatoriska slutstädningen: 1-2 nätter 250 SEk, därefter 500 SEK.
Maila bjornbyn@telia.com eller ring 0563-600 62 så får du veta mer!

ARVIKA

Arvika Kanot & Turistcenter - Klättra bland trädkronorna

I höghöjdsbanan kan du klättra högt uppe bland träden och utmana din familj och dina vänner, under noga instruktioner med en guide som är med hela tiden. För de mindre barnen finns en minivariant på klätterbana. Kombinera upplevelsen med ett dopp i sjön, i badtunnan eller kanske värm dig i bastun. Njut av gofika eller lite mat i Café Kanoten. Pris från 200 kr per person.

Boka och läs mer

KARLSKOGA

Hotell Alfred Nobel - Questäventyr för hela familjen

Utmana hela familjen med ett spännande äventyr på Boda Borg i Karlskoga. Kombinera lek, utmaningar, kluriga questar och lunch i äventyrshuset med en övernattning på Hotell Alfred Nobel. Pris från 1500 kr för 2 personer, 1850 för 3 personer, 2100 för 4 personer.

Boka och läs mer

TORSBY

Sahlströmsgården Torsby - Familjeäventyr på idylliska Klarälven

Lev som en flottare under en dag. En utmaning/äventyr för hela familjen, där samarbetet sätts på prov. Ni bygger er egen flotte av stockar och rep och flyter med strömmens hjälp i Klarälven hos Vildmark i Värmland. Var beredda på en tur där naturen själv bjuder på vackra vyer och kanske överraskningar i form av bakvatten, sandbankar mm. Ni kan också passa på att pröva fiskelyckan. Vid slutmålet river ni flotten och lämnar åter utrustningen.

Dag 1 - Ni bygger er timmerflotte och övernattar på Sahlströmsgården.
Dag 2 - Starta dagen med en god frukostbuffé innan ni glider fram på er flotte längs Klarälven.

Minst 2 vuxna per bokning då det behövs detta på timmerflottfärden. Max 2 barn per rum. Pris per person i dubbelrum: 1 740 kr inkl. övernattning med frukostbuffé samt timmerflottfärd. Barn 4-12 år som delar rum med vuxen: ½ priset.
Boka gärna till ytterligare hotellnatt/nätter hos oss. Specialpris för er är 640 kr/natt per person i dubbelrum inkl. frukostbuffé.
Ankomstdagar: onsdag, fredag och söndag. Då åker ni timmerflotte på torsdag, lördag och måndag. (Under juni månad endast ankomstdag onsdagar).

Bokaningsförfrågan här

TORSBY

Aktivitetspaket för familjen

Med hemtrevliga B&B The Lodge i Vägsjöfors norr om Torsby som bas njuter ni av tre trevliga och lagom ansträngande dagsaktiviteter. En mysig picknick paddling till en ö, en cykeltur runt sjön och en dagsutflykt med grillning till Hovfjällets naturreservat med vandring på en av våra kvalitetssäkrade Värmlandsleder. 3 övernattningar i dubbelrum eller stuga, 2 lunchpaket och ett grillpaket samt cykel och kanothyra inkluderat. Pris: 8950 kr per familj (2 vuxna + 2 barn max 12 år).

Boka och läs mer

TORSBY

Aktivitetsvecka i norra Värmland

Bo på Sahlströmsgården under en härlig aktivitetsvecka med många upplevelser!

  • Måndag: Kanot
  • Tisdag: Vandra 7-torpsleden
  • Onsdag: Timmerflottetur
  • Torsdag: Bäversafari på kvällen med korvgrillning
  • Fredag: Älgparken

Pris per person i dubbelrum: 5990 kr.

Minst 2 vuxna, detta för att det behövs det på timmerflottfärden. Barn 4-12 år som delar rum med vuxen ½ priset. Max 2 barn per rum. Aktivitetsvecka bokbart 21/6-9/8 sista ank denna söndag m avresa 15/8.

Boka och läs mer

HAGFORS

Värmlandsgården - Avkopplande familjeäventyr i kanot och på cykel

Ta med familjen och njut av lugnet i 4 dagar omgivna av den grönskande värmländska naturen. Ni bor i en stuga på Värmlandsgården och paddlar kanot och cyklar mountainbike på dagarna. Under paddelturen är det stor chans att se bäver och paddla till en egen liten ö, Getön, och kanske ha picknik i sommarsolen. Vid incheckning får ni tips på fina paddelturer och cykelvägar anpassade för hela familjen. Pris från 3700 kr för 4 personer.

Boka och läs mer

ARVIKA

Ingestrands Camping- Skogsnära boende inklusive båt för lilla familjen

Välkommen till Arvika och Glafsfjorden. Boende en natt i liten timmerstuga nr 29-37 med skogen som granne. Med roddbåten kan ni komma ut på Glafsfjorden och mysa. Nära till bad, grillplats, lekplats och fina vandringsstråk. I priset ingår stughyra, nyckelkort till servicehus, en roddbåt med motor, en dunk bensin. Bokas på ingestrand@arvika.se. Pris från 1200 kr 1-4 personer.

Boka och läs mer

TORSBY

Vildmark i Värmland- Familjens drömsemester

Här är det perfekta valet för hela familjen om ni vill uppleva naturen tillsammans. Under 3 dygn kommer ni att få ett riktigt familjeäventyr med timmerflottfärd, rappellering, bävrar och älgar. Bor gör ni i egen husvagn/husbil/tält alternativt i en stuga på Klarälvens Camping. Pris från 3150 kr per vuxen, 1575 kr per barn (7-15 år).

Boka och läs mer

Nej